website statistics

De Gezonde Gewoontes DVD-Set

De naam zegt het al: De Gezonde Gewoontes Set is er helemaal op ingericht om je die voedingsgewoontes te leren, waardoor je altijd een slank lichaam zult krijgen én houden. De Gezonde Gewoontes Set is in feite een voedingsprogramma met instructies om je de juiste voedingsgewoonten aan te leren.

Werking van het Programma

Het programma heeft een positieve instelling. Dat wil zeggen dat men zich richt op vooral wat je wel mag (en zou moeten doen) tijdens je dieet, en minder op het “niet mogen”. Hierdoor wordt het diëten leuk en is het geen strijd om elke dag die kilo’s eraf te krijgen. Hierbij gaat het ook om de reis, zoals men stelt. Je hoeft dus niet je streefgewicht als een molensteen te zien. Want zolang je goed in je vel zit en je derhalve de “gezonde gewoontes” aanleert zal je ideale gewicht vanzelf het resultaat zijn.

Binnen het Gezonde Gewoontes programma richt je je op het verbeteren van je voedselpatronen. Dit doe je door de juiste dingen te eten die én gezond zijn, én ook nog een lekker zijn.

Inhoud van de Set

Wanneer je de Gezonde Gewoontes Set bestelt dan krijg je de beschikking over 3 DVDs. De eerste DVD geeft je de juiste motivatie en instelling voor je afslankproces. De tweede DVD staat vol met voedingstips en recepten. Hierbij ligt de focus op vetarme voeding. En de derde DVD bevat de juiste trainingsvormen die bij de gezonde gewoontes horen. Na de bestelling krijg je de set direct opgestuurd.

Als extra’s bij je aankoop van de set krijg je ook een Ebook met tips over voedingsmiddelen die je slank maken. Ook sommige informatie van de DVD’s kun je hierin teruglezen. De hele set met de extra’s zijn eenvoudig online te bestellen.

Ons Oordeel

De online testimonials die je op verschillende websites kan inzien liegen er niet om. Men is enorm enthousiast over deze set. Vooral de positieve instelling van het programma wordt geroemd. Daarbij stellen veel volgers van het programma dat ze er relatief veel kilo’s mee zijn kwijtgeraakt. Of al deze testimonials ook helemaal oprecht zijn is wel moeilijk na te gaan.

Wij hebben de set ingezien en we kunnen stellen dat de informatie goed is, zolang je uitgaat van een vetarm dieet. Wellicht wel wat open deuren, maar aan de andere kant moeten deze zaken ook meegenomen worden in een totaalprogramma voor afslanken. Daarbij heeft de set een gezonde basis in de hormoonhuishouding. De getoonde methoden zijn prima om dit weer in balans te brengen.

Het Gezonde Gewoontes programma is vooral een hands-off programma. Dat wil dus zeggen dat je het vooral zelf moet doen. Wil je dus geen “bemoeienis” van dietiste of coaches, dan zal deze set een zeer goed hulpmiddel zijn bij het afslanken. Uiteraard is hierbij een sterke motivatie onontbeerlijk, wat wordt besproken op de eerste DVD van de set.

De Gezonde Gewoontes Set is via deze link te bestellen voor maar €37,-, nu met een tijdelijke korting. Ook krijg je zoals gesteld naast de gewone DVD-set een aantal extra’s na bestelling, waaronder een eBook en toegang tot de speciale ledenwebsite.

Plaats een reactie