website statistics

NewFysic

De organisatie NewFysic wil het proces van afslanken zowel leuker als makkelijker maken. In de afgelopen jaren heeft dit al veel mensen tot het programma aangetrokken en zijn er inmiddels zo’n 100.000 mensen lid. Kantoren van de organisatie liggen verspreid door heel Nederland. NewFysic heeft vooral een persoonlijke aanpak, met individuele online coaching en specifiek toegesneden recepten.

Hoe werkt NewFysic?

Ten grondslag aan het NewFysic programma ligt de doelstelling dat gezond afslanken zonder dat je honger hebt gewoon goed mogelijk is. Hiervoor worden verschillende tools en methoden gegeven. De nadruk ligt tevens op veel fysieke beweging. Uiteraard is de persoonlijke begeleiding het grote onderscheidende punt van NewFysic. Met behulp van je toegewezen coach wordt er voor jou persoonlijk een schema opgesteld, zowel voor voeding als beweging. De inhoud van dit schema is mede afhankelijk van je eigen voorkeuren.

NewFysic heeft ook tientallen “winkels” verspreid over Nederland. Als je lid ben van het programma dan kun je bij een vestiging in je buurt langsgaan om je te laten wegen en om persoonlijke tips te ontvangen. Als je begint kunt je je bij NewFysic direct inschrijven en dan ook een aantal tests doen. Tevens wordt je BMR gemeten. Hierna heb je de keuze om voor het reguliere maandelijkse programma te gaan.

Ons Oordeel

Het hebben van je persoonlijke coach, die je sterk kan motiveren, is een erg grote meerwaarde van het NewFysic programma. Omdat het programma ook puur op jouw persoonlijke eigenschappen wordt aangepast, is het veel effectiever dan een generiek plan. De coach kan je goede adviezen geven die persoonsgebonden zijn. Hierdoor kun je sneller afslanken.

NewFysic draait om licht en gezond eten, gecombineerd met voldoende beweging. Je eigen coach motiveert je daarbij om er altijd voor te gaan, ook als je het even niet ziet zitten. Dit alles maakt dat NewFysic op dit moment een van de beste real life programma’s is om gewicht mee te verliezen. Het is daarbij vooral geschikt voor personen die al zelf een dieet hebben geprobeerd maar zonder resultaat. Het NewFysic programma kan je tot nieuwe inzichten doen komen en je dat extra stapje laten zetten waardoor je gewicht verliest.

Schrijf je via deze link in voor het NewFysic programma.

Plaats een reactie