website statistics

Het Mentale Dieet Plan

Het Mentale Dieet Plan heeft de afgelopen jaren sterk aan haar publiciteit gedaan en is dan ook vrij bekend geworden in Nederland. Men stelt dat je met het plan binnen 2 weken zo’n bijna 20 kilo kan afvallen. Het is gebaseerd op een Amerikaans principe dat afvallen vooral een mentale kwestie is. Door deze laagdrempeligheid is het Mentale Dieet Plan op dit moment een van de meest populaire programma’s in Nederland en Vlaanderen.

De Werking van het Mentale Dieet Plan

De kern van dit programma is dat je niet aan calorie-telling of ingewikkelde oefeningen hoeft te doen, maar gewoon eenvoudig kunt blijven eten zolang je maar aan de regels van het plan houdt. Zoals gesteld richt het Mentale Dieet Plan zich sterk op hoe je jezelf nou het beste kunt motiveren om je overtollige kilo’s kwijt te raken. De tips concentreren zich mede op de eetpatronen van je dag. Hierbij wordt aangeraden om je eetmomenten te verspreiden over de dag, maar wel een stevig ontbijt tot je te nemen. Het idee is om zo je metabolisme te versnellen waardoor je eerder vet verbrandt.

Het Mentale Dieet Plan richt zich in hoofdzaak op het verkrijgen van een platte buik en het verbranden van overtollige kilo’s op andere hardnekkige plekken van je lichaam, zoals benen en billen.

Wat krijg je bij Bestelling?

Bij aankoop van het Plan krijg je een aantal eBooks waarin recepten en methoden om af te vallen beschreven staan. Het belangrijkste product is het handboek van het Mentale Dieet Plan, hierin wordt de volledige methode uit de doeken gedaan. Hiernaast zul je 2 receptenboeken ontvangen, elk met 101 recepten, in totaal 202 recepten dus. Verder krijg je een aantal praktische maaltijdschema’s in digitale vorm als kado bij bestelling.

Tevens krijg je hulp van een speciale coach na aankoop van het plan, waarbij je ook een coach in je buurt kunt ontmoeten. Men garandeert dat je hiermee minstens 5 kilo kunt afvallen.

Ons Oordeel

Het Mentale Dieet Plan valt op door haar gestructureerde aanpak. De eBooks zijn leuk geschreven en zitten goed in elkaar. Maar nog steeds geldt wel dat je het gewoon zelf moet doen. Aan de kwaliteit van de boeken ligt het in ieder geval niet en het plan is in principe goed vol te houden. De geboden coach is goed en kan je erg goed op weg helpen om de juiste beslissing te nemen voor de dag als het gaat om je voedselpatroon.

Het resultaat van het Mentale Dieet Plan is effectief en goed, al zul je je overtollige kilo’s er stapsgewijs mee verliezen. Dat is eigenlijk ook niet dermate een probleem, want de methode werkt wel. Rustig aan je overgewicht kwijtraken dus. Hierbij is het wel van importantie dat je je aan de regels houdt binnen het plan. Dit kan wel eens lastig zijn als je andere verplichtingen hebt. Een erg positief punt is dat je geen sterk hongergevoel zult ervaren tijdens het programma. Hiertegen worden uitstekende adviezen geboden.

Het valt ook op dat de meningen van gebruikers over het Mentale Dieet Plan sterk verdeeld zijn. Voor de een werkt het erg goed, terwijl het voor de ander niet goed toe te passen is. Hierbij kunnen ook verschillende oorzaken van overgewicht aan te grondslag liggen. Maar is bij jou het struikelblok vooral het motivatieaspect, dan kan het Mentale Dieet Plan een erg goede hulp zijn voor gewichtsverlies.

De totaalprijs voor dit volledige pakket van het Mentale Dieet Plan is €47,-. Je krijgt naast het programma hiervoor ook wat extra’s en de hulp van een online coach. Je kunt het programma via deze link met korting bestellen.

1 gedachte over “Het Mentale Dieet Plan”

  1. Ik ben nu dit mentale dieet plan aan het volgen. Of eigenlijk: met ons hele gezin zijn we nu het dieetplan aan het volgen. Tot nu toe bevalt het ons prima, al was het in het begin wel even wennen. Ik ben vastberaden om af te vallen, maar mijn man en zoon willen er niet teveel moeite aan doen. Met gevarieerde recepten kan ik ze toch stiekem een beter figuur te zorgen hoop ik.

    Beantwoorden

Plaats een reactie