website statistics

Het Paleo Lifestyle Programma

Naast het voedingspatroon is het volgen van het Paleo dieet ook gekoppeld aan een speciale levensstijl. Met het programma Paleo Lifestyle ga je naast het belangrijke voedingsaspect ook meer in op een betere levensstijl naar de richtlijnen van het paleo dieet.

Hoe werkt het Paleo Lifestyle programma?

PaleoLifestylePaleo Lifestyle is onlangs opgestart door Wendy Mijnheer, een orthomoleculaire voedingsdeskundige. Nadat ze velen jaren moest kampen met huidproblemen en kwaaltjes is ze overgegaan naar het paleo dieet, waarna haar problemen snel verdwenen. Sindsdien is ze een groot voorstander van het paleo dieet en heeft ze het Paleo Lifestyle programma opgestart.

Het programma stelt dat je als je het stelselmatig volgt je snel een betere gezondheid zult bereiken. Je dan langzaam een aantal kilo per maand af indien je last hebt van overgewicht. Andere gunstige bijwerkingen van het Paleo Lifestyle programma zijn het krijgen van meer energie, een betere nachtrust, een gespierder lichaam en een jonger uiterlijk.

Je begint met het programma door je voedingspatroon volledig om te gooien naar het paleo dieet. Denk daarbij aan verbannen van alle koolhydraten uit je dieet, zoals brood, aardappelen en rijst. Deze voedingsproducten vervang je dan vervolgens met eten met veel eiwitten, als groenten, vlees, vis, eieren en noten. Daarbij biedt het Paleo Lifestyle programma gedetailleerde voedingsschema’s, lijsten met etenswaren en dagmenu’s. Tevens worden alle maaltijden van de dag (ontbijt, middageten, diner) plus alle tussendoortjes onderwerpen aan een herziening naar de paleo maatstaven.

Het resultaat is dan dat je in verloop van tijd zult afslanken en je beter zult voelen. En dat niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal.

Wat krijg je bij bestelling?

Het Paleo Lifestyle programma bestaat uit een aantal onderdelen. Een belangrijk onderdeel is een introductie van het paleo dieet. Hierbij worden de verschillen tussen het paleo dieet en het huidige westerse voedingspatroon benadrukt. Tevens bevat het pakket verschillende onderdelen voor een paleo ontbijt, een paleo lunch en een paleo diner. Ook paleo snacks worden niet vergeten. Tenslotte bevat het pakket ook alles over de levensstijl bij het paleo dieet met daarbij direct toepasbare oefeningen.

Ieder deel wordt ondersteund door videomateriaal waarin de praktijken worden uiteengezet. Tevens worden er praktische tips gegeven. Per week ontvang je per email speciale tips van Wendy. Als extra bij het Paleo Lifestyle programma wordt er een paleo receptenboek verstrekt. Het volledige programma is digitaal in te zien. Je krijgt dan ook na bestelling een eigen account met inloggegevens.

Paleo Lifestyle – Onze Review

Het Paleo Lifestyle maakt een verzorgde indruk. Er is duidelijk veel aandacht besteed aan het schrijven en samenstellen van het pakket. Al het materiaal is van goede kwaliteit waarbij er uitgebreid wordt ingegaan op de verschillende aspecten van het paleo dieet. Dit is natuurlijk wel zo prettig.

Op inhoud van de materialen is verder weinig af te dingen. Er wordt gewoon gestructureerd uit de doeken gedaan wat het paleo dieet inhoudt, welke voeding je moet eten en hoe je je leven kunt indelen volgens het paleo dieet. Het onderdeel “lifestyle”, waar dit programma wel haar naam aan ontleent wordt goed aangestipt al zijn de voedingstips nog wel meer in de meerderheid. Dit is natuurlijk ook weer niet zo enorm verrassend gezien hoe belangrijk eten is binnen dit programma.

De coaching van het Paleo Lifestyle programma is een goede extra factor dat je zeker zal kunnen helpen om het paleo dieet en al haar facetten te kunnen volgen. Verder vinden wij het online portal waar je alle materialen ook nog eens rustig kunt inzien uitstekend. Al met al is Paleo Lifestyle zeer geschikt voor iedereen die het paleo dieet volgt of wilt gaan volgen. Omdat het alle benodigde materialen bevat en ook nog eens veel recepten is het de prijs meer dan waard.

Je kunt het Paleo Lifestyle programma via deze website bestellen.

2 gedachten over “Het Paleo Lifestyle Programma”

    • Normaliter worden zuivelproducten bij het paleo dieet vermeden, voornamelijk vanwege de lactose. Boter en dan vooral roomboter is echter een schaduwgebied aangezien het voor paleo nuttige vetten bevat en relatief zeer weinig lactose. De meeste paleo diëten staan dus het gebruik van boter toe. Meestal wordt bij paleo echter geklaarde boter of ghee verkozen boven gewone boter, of wordt het gebruik van kokosolie in plaats van boter aangeraden.

      Beantwoorden

Plaats een reactie