website statistics

Slank door de Overgang

Veel vrouwen hebben door de overgang te maken met een gewichtstoename. Het programma “Slank door de Overgang” gaat hier tegenin door deze groep gedurende deze levensfase met een doelgericht plan juist slanker te laten worden. Volgens deze methode is er immers een speciaal afslankplan nodig voor vrouwen van 40+ en kan hiervoor niet worden uitgegaan van reguliere methoden. Maar hoe werkt Slank door de Overgang en wat zijn de ervaringen? Lees hieronder meer.

Hoe werkt het programma?

Centraal aan dit programma is de werking van hormonen. Door de overgang wordt de samenstelling van je hormoonhuishouding anders, waardoor reguliere diëten en het doen van intensieve workouts niet meer werken zoals voorheen. Vanaf ongeveer je 40e wordt er in je lichaam een soort overgangs-gen geactiveerd die extra overgangshormonen in je lichaam stopt. Vrouwen in de overgang (waaronder menopauze) krijgen veelal meer te maken met extra buikvet wat mede het gevolg is van je minder werkende stofwisseling. Je zult hierdoor anders met voeding en beweging om moeten gaan.

Het programma van Slank door de Overgang ontraadt het volgen van intensieve bewegingsoefeningen. Volgens de samenstellers heeft het uitoefenen van dergelijke workouts voor vrouwen in de overgang vaak juist een averechts effect. Je kunt uiteraard wel veel bewegen maar dan op een slimme manier, zoals ontspannende activiteiten als wandelen en fietsen, of lenigheidsoefeningen.

Een speerpunt van Slank door de Overgang is het verbeteren van je stofwisseling op basis van de nieuwe hormoonhuishouding. Dit doet het door de juiste voedingsmiddelen aan te raden die juist je buikvet verbanden en je hormoonhuishouding weer tot rust brengen. Tevens wordt een regulier eetpatroon aangeraden, zoals het tijdig nuttigen van tussendoortjes.

De voeding binnen het programma heeft als belangrijkste kenmerk dat het gezond is, geen overbodige toevoegingen en conserveermiddel bevatten. Daarbij zijn de gerechten vaak vetarm. Tevens bevatten de recepten relatief veel fyto-oestrogenen, bedoeld om juist die opvliegers door de overgang te verminderen. De gerechten zijn tevens bedoeld om zonodig met heel je gezin te eten. Dit maakt het makkelijker om het programma in je dagelijks leefpatroon te implementeren.

Wat krijg je bij bestelling van het programma?

Wanneer je Slank door de Overgang in huis haalt, krijg je direct toegang tot een pakket met informatie. Allereerst is het er het boek met de theorie en de speciale recepten. Deze gerechten zijn vooral gericht op het stimuleren van buikvetverbranding. Daarnaast krijgt de klant ook een aantal extra boeken cadeau. Hieronder een boek met recepten voor groene smoothies, een informatiebundel met kledingadvies, een maaltijdplanner en handige boodschappenlijstjes. Tenslotte is er ook via de email een stukje online coaching.

Slank door de Overgang – Ervaringen en review

Dit programma richt zich heel specifiek op de doelgroep vrouwen in de overgang. Het begrijpt goed dat deze groep een speciaal daarvoor ingericht voedingspatroon nodig heeft. De achtergrondinformatie binnen Slank door de Overgang is hierbij behoorlijk uitgebreid. In elk geval voldoende om een goed beeld te krijgen van de verschillende veranderingen in het lichaam tijdens de overgang en de menopauze. Het programma maakt hierbij goed duidelijk dat normale diëten niet altijd optimaal zijn voor de groep vrouwen in deze levensfase.

De ervaringen met het programma zijn gewoonlijk goed tot zeer positief. Veel vrouwen melden dat het afslankplan wel even wennen is, vooral de aanpassingen in de voeding zelf. Daarbij zijn in de eerste weken nog niet grote verandering in het gewicht te zien. Door verloop van tijd wordt men wel steeds positiever over het programma van Slank door de Overgang, met benodigd gewichtsverlies als resultaat. Het is een programma waarvoor je dus wat langer tijd moet nemen.

Ben je derhalve een vrouw die met de overgang te maken heeft en last heeft van overgewicht dan is Slank door de Overgang in interessante optie. Je kunt het gehele pakket nu bestellen via de website met een speciale korting.

Plaats een reactie