website statistics

Het Reasons Eiwitdieet

De Nederlandse versie van het Reasons Eiwitdieet noemt zichzelf ook Betaalbaarafslanken. In sommige gevallen dekt de titel van de afslankmethode ook meteen het doel van het dieet. Het Reasons Eiwitdieet draait hier niet om de zaken heen: met dit programma stelt men dat je kunt afslanken zonder dat het je een bom duiten kost.

Over het Reasons Eiwitdieet

Reasons 2Logischerwijs bestaat de kern van deze afslankmethode uit het gebruik van eiwitten. De redenen hiervoor zijn zoals gewoon dat de eiwitten een goede, slankere vervanger zijn van de normaliter koolhydraatrijke voedingssoorten. Daarbij worden je spieren door de vele eiwitten gezond en voel je je zo fit.

Het Reasons Eiwitdieet heeft in dit kader een duidelijke indeling: ontbijt – tussendoortje – lunch – tussendoortje – diner. Deze indeling volg je op gezette tijden, waardoor je weet waar je aan toe bent. Tevens gebruikt het dieet een handig vierstappenplan. Je gebruikt de specifieke maaltijdvervangers van Reasons tijdens je ontbijt, de tussendoortjes en lunch. ’s Avonds kun je wel een gewone maaltijd eten, mits deze laag aan calorieën is. Je krijgt hiervoor ook tips bij het dieet. Het voordeel van deze indeling is dat je zo voldoende afwisseling hebt in je voedingspatroon en het dieet leuk blijft.

De maaltijdvervangers van Reasons kunnen we grofweg indelen in twee groepen: shakes en repen. De Reasons shakes neem je als ontbijt en lunch. De repen zijn bedoeld als snack tussendoor. Naast vele eiwitten bevatten deze producten een groot aantal mineralen en vitaminen. Het aminozuur L-carnitine speelt tevens een grote rol in de maaltijdvervangers. Deze stof versnelt je vetverbranding en maakt je energieker. De producten van Reasons zijn overigens ook geschikt voor personen met diabetes.

Hoe bestel je het Reasons Eiwitdieet?

Het Reasons Eiwitdieet heeft via betaalbaarafslanken.nl een webshop, waar je naar eigen inzicht de eiwitmixen en de snackrepen kunt bestellen. Hierbinnen biedt Reasons ook gehele maaltijdpakketten waarbij je voor 8 weken volledig de maaltijdvervangers zult ontvangen. Deze pakketten zijn handig voor personen die een gestructureerd dieetplan willen volgen. Direct na bestelling ontvang je dan het volledige pakket thuisgestuurd en kun je direct beginnen.

Betaalbaar Afslanken Programma – Ons Oordeel

Het Reasons eiwitdieet is geen standaard afslankprogramma in de zin dat je exacte instructies krijgt over hoe je moet gaan afslanken. Het is meer een pakket met maaltijdvervangers die je op bepaalde tijden in moet nemen. Deze eenvoudig is meteen ook de aantrekkingskracht van het product. Door alleen op de voeding te laten maak je het jezelf makkelijk en is het dieet vrij goed te volgen. De maaltijdvervangers zijn verder naar verwachting. Niet heel smakelijk, ook niet onsmakelijk, maar wel prima in te nemen.

Desalniettemin doe je verder weinig aanpassingen in je levensstijl, je beweging en je eetgedrag op de lange termijn. Een risico is derhalve, dat nadat je Reasons dieet is afgelopen, je weer in je oude patronen vervalt. Een kans op het jojo-effect is dus wel degelijk aanwezig. Het programma is daarom vooral geschikt voor personen die over een goede portie wilskracht beschikken en graag ook zelf hun afslankprogramma bepalen.

Je kunt de producten van Reasons op de website van Betaalbaar Afslanken bekijken en bestellen. Na bestelling kun je direct beginnen met het volgen van het dieet.

1 gedachte over “Het Reasons Eiwitdieet”

Plaats een reactie