website statistics

Het Smoothie Afslankplan

Het Smoothie Afslankplan geeft een volledige handleiding voor het afslanken met behulp van smoothies en sappen. Het komt uit de koker van Jasper Alblas, ook wel bekend van het populaire 7×7 Afslank Receptenboek.

Hoe werkt het Smoothies Afslankplan?

SmoothiesAfslankplanHet Smoothie Afslankplan gebruikt heel simpel de voordelen van de smoothie bij afvallen en zorgt dat deze ook consequent kunnen worden toegepast binnen het dieet. Bij het afslankplan zijn er 3 verschillende programma’s die je kunt volgen, mede naargelang je smaakvoorkeuren en het moment van het afslanktraject. Met al deze aspecten worden overtollige lichaamsvetten verbrandt.

Het Smoothie Afslankplan kom op een goed moment op de markt, want smoothies zijn immers bijna niet meer te denken als hulp bij afvallen. Ze hebben een aantal voordelen. Ten eerste zijn smoothies gezond door de hoeveelheid groenten en fruit die ze bevatten. Ze bevatten grote hoeveelheden mineralen en vitaminen die positief werken voor de werking van je innerlijk lichaam, je spijsvertering en je bloedlichamen. Ten tweede is een groot deel van smoothies water, wat een natuurlijk in ieder geval een goed effect heeft op het wegvoeren van afvalstoffen. En verder hebben we natuurlijk bij het afslanken de eiwitshakes en eiwitsmoothies. Door extra proteïnen toe te voegen aan de smoothie wordt je hongergevoel onderdrukt en wordt je lichaamsvet langzaam maar zeker verbrandt.

Met het zogenoemde kickstart programma van het Smoothie Afslankplan kun je snel gewicht verliezen. Volgens de samenstellers van het plan wel tot 4 kilo in 1 week. Het tweede smoothies programma laat je weer afslanken als het afvallen even niet meer lukt. En met het speciale smoothies onderhouds programme wordt er gezorgd dat je op je streefgewicht blijft.

Smoothies Afslankplan Review – Ons Oordeel

Het gehele pakket stelt je aan de hand te kunnen meenemen en je eenvoudig te laten afvallen. Dit vinden wij wel iets teveel van het goede. Ja, je kunt afslanken met sappen en smoothies maar het is ook niet zo dat het een magische werking heeft. Je zult ook op andere vlakken je levensstijl moeten aanpassen. In dit opzicht is het Smoothie Afslankplan wel een goede combinatie met het 7×7 Afslank Receptenboek aangezien die laatste over het afvallen in het algemeen gaat.

Een prettig aspect van het plan is dat je het eenvoudig kunt inpassen in je dag. Smoothies zijn immers vrij snel klaar en zo opgedronken. Als je het dus erg druk hebt dan kun je toch gebruik maken van de smoothie programma’s. Je kunt er ook direct mee aan de slag.

Je kunt het Smoothie Afslankplan nu direct bestellen voor €27,95 via de website.

Plaats een reactie