website statistics

Het SuperFood Plan

Supervoeding is een nieuwe trend die een gezonder lichaam zou moeten bewerkstelligen. Nu is er dan ook ook – door hetzelfde team als van Vitadis – het Superfood Plan op de markt. Met behulp van speciale superfoods als goji bessen, chia zaden of spirulina zou je volgens de samenstellers fijn kunnen afslanken.

Afslanken met Superfoods?

Omdat deze zogenoemde superfoods in hun pure vorm worden ingenomen, lekker zijn en omdat het gewoonweg een eenvoudige methode is, wint afslanken met supervoeding langzaam aan populariteit. Het is hierbij een tegenhanger voor alle ongezonde voedingsstoffen die de mens vandaag de dag binnenkrijgt. Door middel van het grote gehalte aan antioxidanten en mineralen die de superfoods bevatten worden afvalstoffen sneller afgevoerd. En zo ook dus overtollige vetten.

Het Superfood Plan volgt deze methode dan ook op de voet. Door de recepten van het plan te volgen en de geleverde supervoeding in te nemen zul je dan ook langzaam maar zeker kunnen bouwen aan een gezonder lichaam. Volgens de samenstellers van het Superfood Plan hebben ze al een enthousiaste schare afslankers aan zich weten te binden en die iedere dag met succes kilo’s verliezen door het gebruik van supervoeding.

Inhoud van het Superfood Plan

Het Superfood Plan bestaat in hoofdzaak uit 2 boeken met recepten waarbij je supervoeding kunt toepassen. Het ene boek bevat recepten voor gerechten met supervoeding. Het andere boek heeft recepten voor smoothies en sappen met superfoods. Op deze manier zijn superfoods namelijk erg eenvoudig in te nemen. Je kunt onder meer recepten verwachten met quinoa, goji bessen, cacao, kokosolie, tarwegras en chlorella. Je krijgt tevens bij je online bestelling beschikking over een instructieboek met achtergrondinformatie en een speciaal eetschema.

Een extra goodie bij je bestelling is dat je ook een snack pakket met superfoods krijgt thuisgestuurd. Je hebt hierbij de keuze tussen verschillende supervoeding. Hoeveel pakketten je krijgt thuisgestuurd is mede afhankelijk van je bestelling. Deze pakketjes met supervoeding heb je dan een aantal dagen na aankoop in huis. Je kunt uiteraard ook je eigen supervoeding inkopen.

Ons Oordeel

Het Superfood Plan is een sympathiek product. Of supervoeding alleen genoeg is voor succesvol afslanken willen we wel betwijfelen, maar het kan je zeker helpen aan een gezonder lichaam en meer mentale energie. Facetten die ook erg belangrijk kunnen zijn voor het afslankproces. Daarbij willen we dus aanraden om naast dit programma wel nog voldoende te letten op andere aspecten van het afslanken, zoals beweging en gezonde eetpatronen.

Een leuke geste is dat je bij bestelling van het programma behalve instructiematerialen ook voordelig beschikking krijgt over bepaalde pakketten met superfoods, zoals een zakje chia zaden of spirulina. Verder heb je veel keus met betrekking tot het soort programma dat je wilt volgen. De materialen die door het Superfood Plan worden geboden zijn in principe goed wanneer je ook het startprincipe van de superfoods accepteert.

Ben je geinteresseerd in supervoeding en al haar toepassingen dan is het Superfood Plan een uitstekend startpunt. Er zijn verscheidene opties mogelijk. Het meest populaire programma is nu via deze link online te bestellen voor slechts €67,- waarbij je dan ook de pakketten met supervoeding krijgt opgestuurd.

Plaats een reactie