website statistics

Het Vitadis Slanker Leven Plan

 

VitadisSlankerLevenPlan2Het Vitadis Slanker Leven Plan is een zogenoemd totaalpakket voor afvallen. Je krijgt bij dit programma niet alleen informatie, maar ook individuele begeleiding en speciale voedingsmiddelen voor afslanken opgestuurd. Volgens Vitadis kun je met het plan ongeveer 5 kilo gewicht verliezen per week en is het eenvoudig te doen. Het Slanker Leven Plan van Vitadis is afgelopen jaar verkozen tot een van de beste dieet programma’s van Nederland. Het is mede hierdoor toch wel een van de meer gevolgde programma’s in Nederland.

Hoe werkt het Vitadis Slanker Leven Plan?

De basis van het Vitadis dieet is gestoeld in koolhydraatarme en eiwitrijke voeding. Dat betekent dat er met voedingsmiddelen als brood, aardappelen, pasta en rijst sterk moet wordt gematigd. Deze voedingsmiddelen worden in grote dele vervangen door proteïnerijke maaltijden. De inname van groenten, vis, vlees, zuivelproducten en noten wordt hierbij verhoogd. Je kunt deze maaltijden zelf samenstellen maar je krijgt hiervoor van Vitadis ook specifieke maaltijdvervangers.

Vitadis stelt dat je met hun methode op een plezierige wijze kunt afslanken zonder vervelende bijkomstigheden. Duur eigenlijk puur te letten op gezonde voeding val je stelselmatig af. Volgens de samenstellers is sporten hierbij niet echt nodig, al kan het wel een meerwaarde hebben. Uiteindelijk gaat het erom dat je je lichaam sterker en gezonder maakt.

Het Slanker Leven Plan bestaat uit twee sterk gemarkeerde fasen. In de eerste fase, die zo’n 10 dagen in beslag neemt, ga je sterk uit de startblokken. In deze fase baseer je je vooral op eiwitrijke maaltijdvervangers als snacks en vervanging voor ontbijt en lunch. Je avondeten nuttig je wel gewoon regulier. Deze fase kun je ook langer doen, zolang je merkt dat je vooruitgang gunstig is naar je streefgewicht. In de tweede fase ga je je gewicht stabiliseren. Hierbij kijk je naar de achterliggende oorzaken van je (ex-)overgewicht en richt je je op veranderingen in je levensstijl.

Wat krijg je bij bestelling?

Je kunt bij bestelling kiezen tussen het reguliere programma, een licht programma en een probeerbox. Ben je helemaal nieuw met afslanken en weet je niet of Vitadis wat voor je is dan kun je de probeerbox aankopen. Hierbij krijg je, naast het slanker leven plan, 10-20 eiwitrijke maaltijdvervangers thuisgestuurd. Wil je gewoon goed gaan afslanken dan is het reguliere afslankprogramma aan te raden. Je ontvangt dan een groot pakket met maaltijdvervangers voor tenminste 2 weken, samen met alle recepten en informatie.

Wanneer je het Vitadis programma online bestelt dan ontvang je ook je eigen online lidmaatschap. Met dit account kun je je voortgang bijhouden en je dagprogramma’s opstellen. Tevens zijn er een aantal eBooks, recepten en workouts te downloaden of te bekijken. Verder kun je via je online account vragen stellen over het plan. De maaltijdvervangers worden in een pakket de dag na je bestelling op je huisadres bezorgd.

Ons Oordeel

Het aangeboden materiaal is uitgebreid en – zeker op het eerste gezicht – indrukwekkend. Er is bijna teveel informatie om het allemaal direct te kunnen verwerken en toe te passen. Positief hierbij is dat je ondersteuning krijgt van een online coach (per email). Tevens is er handige applicatie die je kunt gebruiken op je smartphone. Dit alles zorgt ervoor dat je goed de eerste weken doorkomt, die je toch altijd als de zwaarste periode kunt zien.

Het Vitadis Slanker Leven Plan werkt langzaam maar gestaag. De principes die ten grondslag liggen aan het dieet, zoals het bannen van koolhydraten, zijn gedegen en worden ook veelvuldig gesteund door wetenschappelijk onderzoek. Je zult er niet enorm snel mee afvallen binnen een week, maar je zult over een langere periode op een relaxte manier je kilo’s ermee kunnen kwijtraken.

In ieder geval is het Vitadis Slanker Leven Plan een goede leidraad om met een koolhydraatarm dieet af te vallen. En je kunt hierbij handig gebruik maken van de geboden maaltijdvervangers. Deze zijn gevarieerd en bestaan uit meer dan alleen repen en shakes. Zo kun je kiezen uit koekjes, soepen, crackers en zelfs speciale pannenkoeken of chips.

De verschillende ervaringen van gebruikers over het programma zijn over het algemeen erg positief. Hierbij wordt vooral de totaaloplossing voor alle aspecten van het afslanken geroemd. Tevens valt de uitstekende kwaliteit van de coaching op.

Je kunt nu via ons het hoofdpakket van Vitadis Slanker Leven Plan met 60% korting online bestellen. Je krijgt dan direct na bestelling toegang tot de online portal, waarna je meteen kunt beginnen met het programma. Het pakket met maaltijdvervangers krijg je hierna binnen een dag thuisgestuurd.

Plaats een reactie