website statistics

Het Ontstekingsvrij Plan

 

OntstekingsvrijplanHet Ontstekingsvrij Plan is een relatief nieuw programma dat als doel heeft om je lichaam gezond en rein te maken. Het basisprincipe van het plan is dat ieder persoon anders is, met een andere lichaamsbouw en een bepaalde reactie op voedingsmiddelen. Het Ontstekingsvrij is dus bij uitstek geschikt voor personen die lijden aan sterke allergieën of chronische ziektes als astma, reuma en diabetes. Tevens geeft het plan hulp vooral bij “emotie-eten” en kun je deze kwestie ermee verhelpen.

Hoe het Ontstekingsvrij Plan werkt

Op basis van het jaargetijden beidt het plan telkens gerelateerde voedingsmiddelen en recepten aan. Door deze voeding naargelang het seizoen in te nemen worden je allergische reacties getemperd en zal je lichaam zich beter gaan voelen. Hierbij zal je lichaam automatisch meer overtollige vetten gaan afvoeren, waardoor een slankere lijn kan worden bereikt. Tevens worden probleempunten als vreetbuien of “eten uit emotie” voorkomen, waardoor je ook minder trek hebt in eten dat slecht voor je is.

Het handige van het Ontstekingvrij Plan is dus dat de samenstelling van het programma per seizoen verandert. Dit is eigenlijk ook wel logisch, aangezien de mens van nature eet wat op dat moment vers en net geoogst is. Het lichaam reageert in feite het beste op voedingsmiddelen die het op dat moment verwacht. Dit is een belangrijke basis van het Ontstekingsvrij Plan en zal ervoor moeten zorgen dat je lichaam veel beter reageert op de voeding die je tot je neemt. Daarbij zijn seizoensgebonden producten ook nog eens goedkoper, beter voor het milieu en beter van smaak.

Na bestelling van het Ontstekingsvrij Plan krijg je direct de beschikking over de uitgebreide modulen met informatie, een online planner, verscheidene receptenboeken en weekmenu’s. Het plan duurt in principe 6 weken, waarna je al sterk resultaat zou moeten zien. De samenstellers van het Ontstekingsvrij plan zeggen dat veruit de meeste volgers erg tevreden zijn over het bereikte gewichtsverlies.

Ons Oordeel

Het Ontstekingsvrij Plan is bij uitstek van toepassing op personen die veel last hebben van allergieën of chronische kwalen. Dankzij het plan kun je hierdoor je klachten sterk verminderen, terwijl je je lichaam veel gezonder maakt. Voor personen die geen allergiëen of klachten hebben is een “normaal” programma overigens wel iets geschikter.

Bij het Ontstekingsvrij Plan krijg je persoonlijke coaching. Je moet hiervoor ook je motivatie opgeven bij de bestelling. Dit klinkt misschien als beetje te veel werk of zelfs eng, maar hierdoor krijg je nog meer en beter advies dat is toegespitst op je persoonlijke situatie. En zo zul je dus effectiever afslanken en een gezonder leven kunnen gaan leiden.

Tevens vinden wij de producten die je bij het plan cadeau krijgt erg leuk en handzaam. Dat de recepten veranderen met de seizoenen is een erg goede toevoeging – eigenlijk iets wat meer diëten zouden moeten doen. Verder biedt het Onstekingsvrij Plan ook een segment handige bewegingsoefeningen en advies over een goede levenstijl wanneer je veel last hebt van allergieën of kwalen.

Het Ontstekingsvrij Plan is nu met maar liefst 60% korting online te bestellen, en is nu dus te verkrijgen voor slechts €37,-.

Plaats een reactie