website statistics

Het ZelfSlank Plan

Het ZelfSlank Plan is met een specifiek doel opgezet om het gevreesde jojo-effect te voorkomen. Dit doet het niet alleen door op het mentale aspect – en het volgen van de regels – te richten. Men heeft naar eigen zeggen een revolutionair concept ontwikkeld waarbij een selectief koolhydraatarm dieet gecombineerd wordt met het innemen van de juiste eiwitten en goede vezels. Dit zou er dan voor moeten zorgen dat je afvalt terwijl je hongergevoel niet de overhand krijgt.

Hoe werkt het ZelfSlank Plan?

Zoals gesteld werkt het plan op de basis van vermindering van koolhydraten en een hogere inname van proteïnen en vezels. Hierbij worden er twee belangrijke processen voor het afslanken gerealiseerd. Ten eerste wordt je metabolisme verhoogd en verbeterd. Hierdoor kunnen overtollige stoffen sneller worden afgevoerd en worden ze niet in je lichaam opgeslagen als vet. Daarbij worden je huidige vetten sneller verbrand. Ten tweede zorgt het plan ervoor dat je een vol gevoel hebt terwijl je toch minder calorieën binnenkrijgt. Zonder hongergevoel is het proces dan heel goed vol te houden.

Om het gezonde afslankpatroon te bewerkstelligen is het ZelfSlank Plan opgedeeld in drie fasen of delen. In de eerste fase ga je werken aan het verhogen van je vetverbranding. In de tweede fase ga je werken aan een stelselmatig gezondere levensstijl met de juiste eetpatronen. In de laatste fase werk je tenslotte hoe je je streefgewicht op een leuke wijze kunt behouden. Volgens de samenstellers ben je na het ZelfSlank Plan niet alleen je overgewicht kwijt, maar heb je ook een gezonder en energieker lichaam.

De Inhoud van het Pakket

Het ZelfSlank Plan is een zogenoemd “totaalpakket” met informatie, hulpmiddelen en richtlijnen. Hieronder valt ook een receptenboek, een rooster met weekmenu’s en een menuplanner. Met deze laatste handige online tool kun je eenvoudig voor jezelf de juiste slanke boodschappenlijst samenstellen. Tevens is ook de bijzondere “besliskaart” opvallend. Dit een ontwikkeld schema waarbij je snel kunt zien of voor jouw situatie een bepaalde voeding geschikt is dan wel niet.

Centraal binnen het ZelfSlank Plan is dus de persoonlijke aanpak. Er is ook een online platform waarbij je toegang hebt tot je eigen begeleiding – mocht je dat willen – of waar je met andere deelnemers kunt communiceren. Hierbij worden er ook video’s aangeboden waarbij je wordt gemotiveerd om vol voor je dieet te gaan. Na online bestelling van het ZelfSlank Plan krijg je meteen toegang tot alle online producten en krijg je de fysieke producten binnen een aantal dagen thuisgestuurd.

Ons Oordeel

Zoals de naam stelt is het ZelfSlank Plan vooral gericht op het zelf bewerkstelligen van gewichtsverlies. Hierdoor kan het programma een beetje vrijblijvend aandoen. Aan de andere kant wordt er wel heel erg goed materiaal aangeboden – vooral de motivationele video’s zijn erg sterk. De recepten zijn ook eenvoudig te maken. Hierbij valt op dat deze op speciaal papier zijn geprint waardoor je zo ook eenvoudig in de keuken kunt gebruiken, zonder dat het vies wordt.

Alles bij elkaar krijg je na je bestelling een hoop materiaal binnen. Een klein kritiekpunt is dat de producten afzonderlijk niet al te veel informatie bevatten, al is het in totaal opgeteld zeer veel. Wanneer het ZelfSlank Plan met de extra booster bestelt dan krijg je er een aantal handige (online) hulpmiddelen erbij, zoals individuele voedingsplannen. Dit is dus wel aan te raden. De bijzondere goodies zijn ook leuk, zoals de placemat met je dieetrooster. Deze is aan de muur te hangen zodat je elke dag kan zien waar je aan toe bent.

Ons testpanel boekte over twee weken gemeten prima resultaten met het ZelfSlank Plan. Hierbij moet opgemerkt worden dat er wel wat eigen discipline nodig is. Het plan is vooral effectief bij personen die er ook echt voor willen gaan en vanuit zichzelf de motivatie hebben om gewicht te verliezen. Het ZelfSlank Plan is dan een zeer goede hulp bij je afslankproces.

Het ZelfSlank Plan is via deze link online te bestellen voor €37,-. Wij achten deze prijs een zeer goede weergave van de geboden producten en de kwaliteit.

Plaats een reactie