Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sluiten

Het Vegetarisch Afslankplan

In dit artikel vind je drie oefeningen, waarbij je met wat moeite mooie stevige billen krijgt. Negen van de tien vrouwen dromen van een achterwerk als Jennifer Lopez, of Beyonce. En niet alleen de vrouwen, maar ook mannen zien ze graag.

billenoefeningVoordelen van oefeningen voor billen

Een aantal voordelen van deze oefeningen zijn:

• Je krijgt er meer zelfvertrouwen door. • Je krijgt er mooie strakke billen van. • Jurken, rokken, en broeken staan mooier. • Je krijgt meer complimenten. • Je krijgt er minder stres van.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze gratis test en ontdek je “Afslank IQ”.

Nadelen van oefeningen voor billen

Natuurlijk zijn er ook wel wat struikelblokken, als:

• Het is hard werken. • Je moet er consequent mee bezig zijn. • Je moet de oefeningen volgens de aanwijzingen uitvoeren. • Er gaat in eerste instantie veel tijd in zitten. • Het resultaat kans soms lang op zich laten wachten. • Er wordt veel doorzettingsvermogen van je verwacht.

Je kan het!

Heb je de voor- en nadelen gelezen, en ben je nog steeds overtuigd, volg dan de oefeningen die hieronder beschreven staan.

Oefening voor billen één: De Lunge

De lunge is de beste training om van platte naar ronde billen te gaan. Je hebt hiervoor een lange stok nodig (denk maar aan een bezemsteel). Door aan de stok gewichtjes te hangen kan je de oefening zwaarder maken, maar voor beginners is het beter om dit langzaam aan op te bouwen, en het eerst zonder gewicht te doen.

Je doet de stok op je schouders, en je zet één been naar voren, zodat je voet onder je knie komt te staan. Nu zak je zover mogelijk door je knieën, en houd dit tien seconden vast. Je zal voelen dat je spieren in je bovenbillen gespannen worden. Ga naar tien seconden terug omhoog en verander van voet. Herhaal de oefening in eerste instantie twee keer per dag in een serie van twaalf. Dus zes keer links, en zes keer rechts.

Oefening voor billen twee: De Swing

De swing is een ideale oefening om je bilspieren strakker te maken. Je hebt hiervoor een dumbbell nodig, maar het kan ook heel goed met een pak suiker.

Zet je voeten uit elkaar, en buig je knieën lichtjes. Pak met twee handen de dumbbell, of het pak suiker. Breng deze met gestrekte armen boven je hoofd. Haal diep adem, span je bilspieren aan, buig iets verder door je knieën en beweeg het gewicht tussen je benen heen en weer, kom weer omhoog. Herhaal deze oefening bij voorkeur twee keer op een dag in een sessie van tien keer.

billenoefening2Oefeningen voor billen drie: Traplopen

Deze oefening kan overal, thuis, op je werk, in de stad, echt overal. Traplopen staat bekend om een inspanning die goed is als training voor je bilspieren. Ook al is het uitdagend om de lift te pakken als je vier hoog moet zijn, doe dit niet. Kies voor de trap, en bij voorkeur meerdere keren op een dag. Je zal in korte tijd verschil zien.

Thuis kan je er ook voor kiezen om twee keer op een dag tien keer de trap op en af te lopen. Ben je al ervaren in het traplopen, dan kan je er ook voor kiezen om achteruit de trap af te lopen, zodat je weer andere spieren traint. Maar let altijd op je eigen veiligheid, en hou jezelf goed vast.

Conclusie

Zoals je in bovenstaande oefeningen hebt kunnen lezen heb je voor oefeningen niet veel nodig, en al helemaal geen duur sportschool abonnement. Met huishoudelijke spullen, zoals een bezemsteel, en een pak suiker maak je een lichte oefening, meteen een stukje zwaarder, maar ook traplopen wordt voortaan een plezier, omdat je weet dat je het doet om strakke billen te krijgen.

Tip! Wil je structureel strakkere billen, dan is “De Kettlebell Workout” een uitstekend programma om te volgen.

Verbrand snel overtollig buikvet met simpel te maken afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld waarmee je lekker kunt blijven eten maar toch afslankt.

Het beste is nog dat zijn methode makkelijk vol te houden is, geen hongergevoelens geeft en werkt zonder het jojo-effect.

In zijn boek krijg je simpele en effectieve afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Klik op de link en ontdek het direct:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

De New Start Box

Fitcooking Fitness Receptenboek

Vergelijkbare artikelen

Dagelijks Verantwoord Genieten

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

In 50 dagen sterk afvallen met een koolhydraatarm afslankprogramma. Dat is wat het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma belooft. Naast het...

Bioprofiel Detox Programma

De online cursus Bioprofiel Detox richt zich op het rein maken van je lichaam. Dit heeft onder meer een positief...

Fitcooking Fitness Receptenboek

Er wordt vaak gesproken over fitness programma’s en trainingsschema’s. Maar wat eet je nu hierbij om echt te kunnen afvallen?...

Reacties


Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *