website statistics

Proslank

 

Proslank1Een grote en populaire speler in de dieetwereld  is Proslank. Deze organisatie is met haar filosofie sterk gericht op een divers eiwitrijk dieet. Proslank verstrekt hierbij maaltijdvervangers en producten. Hierbij is er een ruime keuze aan verschillende soorten voeding; van soepen en repen tot zelfs speciale pasta’s en desserts.

De Werking van Proslank

Het dieet van Proslank is verdeeld in een aantal fases. In de eerste fase ga je rigoureus aan de gang en eet je alleen eiwitrijke producten met groenten en bepaalde soorten vezels. Alle koolhydraten en suikers worden vermeden. Als drank is eigenlijk alleen water of variaties daarop (zoals thee) toegestaan. Deze fase zorgt ervoor dat je lichaam in stelling wordt gebracht om je glucose reserves te kunnen aanspreken. Men stelt dat je op deze wijze maar liefst tot 5kg per week kunt afvallen.

In de tweede fase van het dieet ga je gaandeweg steeds meer producten toevoegen, zoals kaas, yoghurt, vlees en vis. Fruit is hier nog steeds niet toegestaan, maar wel vanaf de derde fase. Je valt in deze derde fase bewust wat minder per week af, want dit is beter voor je lichaam en je zult je er gezonder bij voelen. Tenslotte komt er de laatste fase waarbij je gaat wennen aan je streefgewicht. De inname van Proslank maaltijdvervangers wordt sterk gekort en je raakt gewend aan je nieuwe dieet.

Zolang je je aan de Proslank fases houdt en de gestelde tijdsduur, stelt de organisatie dat het gewichtsverlies eigenlijk niet mis kan gaan. Bij bestelling heb je ook de mogelijkheid tot lidmaatschap van de Proslank community, waarbij er persoonlijke begeleiding door een consulent mogelijk is.

Ons Oordeel

Voor het verliezen van gewicht zijn er meerdere oplossingen mogelijk. Proslank is sterk geworteld in de traditie van koolhydraatarme dieten. Daarbij biedt het een grote meerwaarde door relatief lekkere en gezonde eiwitrijke maaltijdvervangers te bieden. Het is immers niet altijd eenvoudig om je volledig dagmenu te vullen zonder koolhydraten te mogen eten. In dit opzicht is Proslank dus een echte aanrader.

Let er wel bij op dat je het met Proslank zo gek kunt maken als je zelf wilt. De speciale producten kunnen bij grote verscheidenheid en inname wel in de prijzen lopen. Let dus op wanneer je budget beperkt is. Verder is Proslank gewoon een goede steun als je zelf niet zoveel tijd hebt om iedere keer na te denken over je koolhydraatarme dagplanning.

Je kunt Proslank en al haar producten eenvoudig online bestellen via hun website.

Plaats een reactie