website statistics

Stoppen met Lijnen Cursus

 

Stoppen met Lijnen is een vooruitstrevende cursus die je volledig op een frisse manier laat afslanken. Kern bij deze cursus is dat je levensstijl centraal staat in het afslankproces. Heb je last van overgewicht dan zorgt Stoppen met Lijnen dat je levensstijl zodanig wordt aangepast dat je op een prettige manier kunt afslanken. Je kunt hierbij kiezen tussen een cursus voor 8 weken, 12 weken of 16 weken.

Stoppenmetlijnen2Hoe werkt de cursus?

De samensteller van de cursus, Gerdien Hopster, is er open over wat je kunt verwachten. Zo moet je er vanuit gaan dat bij het korte programma 3 tot 6 kilo zult afslanken, terwijl je bij het langere programma tot 15 kilo kwijt raakt. Dat Stoppen met Lijnen de tijd neemt voor het afslankproces is prima, aangezien je dan juist ook op gezonde wijze permanent kunt afvallen. De principes voor iedere cursus blijft hetzelfde, maar voor de meer intensievere en langere cursussen worden er extra materialen en eetschema’s verstrekt.

Je begint bij aanvang van de cursus met het bekijken en downloaden van de menu’s en schema’s. Kies een moment dat je wilt beginnen met je afslankproces. Het is hierbij belangrijk dat je vanaf deze eerste dag ook de cursus voor de volledige loopduur volhoudt. Door iedere dag gebruik te maken van de recepten, tips en coaching van Stoppen met Lijnen zul je je spelenderwijs een aanzienlijk gewichtsverlies bereiken.

Wat krijg je bij bestelling van Stoppen met Lijnen?

Na bestelling van de cursus krijg je toegang tot een prettige online omgeving waarbinnen je weekschema’s, recepten en richtlijnen kunt downloaden. Je kunt daarbij contact maken met andere deelnemers, direct of via een privé social media kanaal. Naast voedingstips worden er ook veel bewegingstips gegeven. Een bestelling van Stoppen met Lijnen komt ongeacht de loopduur met een aantal aantrekkelijke bonussen. Zo krijg je onder meer de boeken “Nooit meer te Zwaar” en “Stoppen als Lijner” cadeau.

Ons Oordeel

Een van de beste punten van de Stoppen met Lijnen cursus is het prettig en super praktische online portal. Dit portal ziet er goed uit en je hebt meteen in een overzicht alle dagmenu’s en tips die je kunt bekijken of downloaden. Een groot voordeel is natuurlijk dat je de materialen zo altijd en overal bij de hand hebt. Tevens kun je met andere volgers van de cursus praten over je ervaringen. Ook is er online contact mogelijk indien je vragen hebt over de inhoud van de materialen of de cursus in het algemeen.

Vooral de online coaching is een sterk punt. Je wordt via email, chat of social media voortdurend gemotiveerd om voor je afslankprogramma te gaan. De online coach Gerdien Hopster is persoonlijk betrokken bij je resultaat. Tevens krijg je dan ook meer tips opgestuurd, samen met oplossingen die speciaal op maat zijn gemaakt voor jouw situatie. Veel volgers van de cursus zijn dan ook uitermate positief over deze persoonlijke benadering.

Stoppen met Lijnen heeft een volle garantie, wat betekent dat als je niet tevreden bent, je zonder problemen je aankoopbedrag terugkrijgt.

Je kunt de cursus via deze link online bestellen, nu vanaf slechts €67,- met alles inbegrepen.

Plaats een reactie