website statistics

Vet Verbrand Geheimen

De naam Vet Verbrand Geheimen liegt er in ieder geval niet om. Dit boek en programma stelt dat je binnen een maand 10 kilo van overtollig vet kwijt kan raken. Dit doe je dan door de instructies uit het boek op te volgen en je de voedingsschema’s te houden. Naast een instructieboek bevat dit programma ook video’s die helpen af te slanken, plus nog een aantal bonusmaterialen.

Werking van het Programma

Vet Verbrand GeheimenDe kern van het Vet Verbrand Geheimen programma is dat afvallen niet moeilijk hoeft te zijn. Het is door Richard Ridder opgestart, die een specialist is in afslankmethodes. Nadat Richard zelf jarenlang met overgewicht te kampen heeft gehad, heeft hij voor zichzelf een goede methode ontwikkeld om zijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Nu probeert Richard personen met overgewicht te helpen middels het programma.

Dat het programma echt iets anders is dan de meeste andere afslankprogramma’s toont zich onder meer door de natuurlijke toepassing ervan. Vet Verbrand Geheimen richt zich hoofdzakelijk op je individuele behoeften, en laat je, zoals het plan zelf stelt, afvallen zonder dat je daar erg veel moet laten. Hierbij is het vooral je eigen ding en zolang je de instructies volgt, val je met het programma zelf gewoon geleidelijk en zonder veel problemen af.

Ons Oordeel

Vet Verbrand Geheimen is geen totaalpakket of een volledig gestructureerd afvalprogramma. Het is boek biedt vooral heel veel handige tips die als hulp kunnen dienen bij het afvallen. Het zijn “de geheimen” waarmee je gewicht kunt verliezen, zelfs wanneer je gewoon op je stoel aan je bureau zit.

De tips die binnen het boek worden gegeven zijn in feite prima. Zo wordt er advies gegeven hoe je het beste en snel overtollig buikvet kwijt kan raken, verschillende goede voedingsadviezen gegeven en vinden wij vooral de ochtendtips bijzonder behulpzaam. Het is vooral een leidraad voor verstandig gewichtsverlies.

Op dit punt is Vet Verbrand Geheimen een erg goede hulp. Zo lang je zelf niet die intense begeleiding nodig hebt en jezelf voldoende kunt motiveren om af te vallen, is het programma zeker heel behulpzaam om te gebruiken in je afslanktraject. Verwacht echter dus niet aan het handje genomen te worden. Met Vet Verbrand Geheimen moet je het vooral zelf doen. Ben je dus een persoon die zich al voorgenomen heeft om nu écht te gaan afvallen, en je hebt verder geen ingewikkelde programma’s nodig, dan is Vet Verbrand Geheimen zeker een absolute meerwaarde.

Je kunt Vet Verbrand Geheimen via deze link met korting aanschaffen, waardoor de totaalprijs op €47,- komt, inclusief de bonussen, het programma en de video ‘s.

Plaats een reactie