website statistics

Afvallen door Massage

Wist je dat massage je een slanker lichaam geeft en het afvallen zelfs kan bevorderen? Het klinkt als een sprookje, afvallen door massage, maar het helpt echt mee om een slanker lichaam te krijgen.

Verbeter je huidconditie

Massage verbetert de huidconditie doordat de massage de doorbloeding van de huid verbetert. Dat is wanneer je gaat afvallen ook heel belangrijk. Een massage helpt namelijk mee de huid strakker, gezonder en zichtbaar jonger te maken. Hierdoor voorkom je dat je na een afslankperiode zogenaamd vel overhoudt.

Cellulite

Heb je last van cellulite? Dan weet je hoe hardnekkig dat kan zijn. Juist bij cellulite kan een massage uitkomst bieden. Dankzij massage worden namelijk afvalstoffen makkelijker afgevoerd en de vetcellen beter verdeeld, waardoor je mooiere heupen, billen, dijen en zelfs buik kan krijgen. Je zult merken dat de heupen, billen, dijen en je buik afvallen door massage.

Gewichtsverlies door massage?

Verlies je door massage ook echt gewicht? Het antwoord daarop is nee. Natuurlijk kun je wel wat gewicht verliezen, maar door massage alleen raak je niet alle overtollige pondjes kwijt. Wel helpt het je een slanker figuur te krijgen. Doordat bijvoorbeeld de cellulite afneemt en je huid strakker wordt, zal je merken dat dit toch wel een broekmaat of twee kan schelen. Afvallen door massage is dus een zeer goede ondersteuning naast je dieet of een aangepast bewegingspatroon.

Goed gevoel

Massage is daarom zeker aan te raden als ondersteuning van je dieet. Daarnaast geeft een massage je een heerlijk, zelfverzekerd en goed gevoel waardoor je minder zin hebt om te snacken. Dat goede gevoel komt voort uit de ritmische aanrakingen van de masseur. Hierdoor komt er een stofje vrij in de hersenen waar je je heel fijn en lekker van gaat voelen. Alleen daarom is een massage al aan te raden.

Geen wrijving
Er zijn veel verschillende soorten massageolie op de markt. Als je naar een natuur- of reformwinkel gaat, zal je zien dat er een zeer ruime keuze in massage- en huidoliën bestaat. Je kunt het ook online kopen, wat vaak goedkoper is. Het voordeel van een massageolie is dat de massage makkelijker verloopt, waardoor er minder wrijving tussen je handen en je huid ontstaat.

Diepe werking
Een ander voordeel is dat veel massage- en huidoliën werkende stoffen bevatten die dankzij massage tot diep in de onderste huidlagen kunnen trekken. Wanneer je wil afvallen door massage is het dus handig om een massageolie te kiezen die bijvoorbeeld het afvoeren van afvalstoffen bevordert of de huidconditie verbetert. Dit staat meestal aangegeven op de verpakking.

Bij een masseur
Wanneer je de massage laat uitvoeren bij een masseur kun je van te voren aangeven wat het doel is van je massage en dat je graag ziet dat hij of zij daarvoor een speciale olie gebruikt. Veel professionele salons hebben namelijk meerdere oliën voor handen.

Water drinken
Om na een massage je lichaam te helpen om afvalstoffen nog makkelijker af te voeren, is het verstandig om daarna veel te drinken. Vooral water, fruitwater of kruidenthee helpt hieraan mee. Drink minimaal anderhalf liter water, fruitwater of kruidenthee per dag om het afslankproces te bevorderen.

Regelmatige massage helpt

Een of twee keer per week een heerlijke massage helpt dus bij het afslanken, want:
– De huid wordt strakker;
– De doorbloeding van de huid verbetert, waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd;
– Het vermindert cellulite;
– Je krijgt er een goed, blij en zelfverzekerd gevoel van

Verwen je zelf met een heerlijke massage en vertel de masseur het doel wat je voor ogen hebt. Hier kan hij of zij dan de massageolie op aanpassen. De resultaten van afvallen door massage ondersteun je natuurlijk door te letten op wat je eet en drinkt en natuurlijk een goed bewegingspatroon. Laat je de massage door partner, familie of vrienden doen, zorg dan wel dat je de juiste spullen in huis hebt.

1 gedachte over “Afvallen door Massage”

  1. Ik gebruik badzout ongeveer een keer per week. Ik massage dan mijn hele lichaam met een ruwe washand en met wat badzout met olie erin. Daarna wordt de huid heel zacht en glad, ik kan dit echt aanraden.

    Beantwoorden

Plaats een reactie