website statistics

Het Afslanken van je Dijen

In één maand zichtbaar slankere dijen. Lange slanke benen met strakke mooi gevormde dijen die aansluiten op een mooie ronde bilpartij. Het ideaalbeeld van de meeste vrouwen. Aan de lengte van onze benen kunnen we jammer genoeg zelf niets veranderen maar we kunnen er wel voor zorgen dat ze er strak en welgevormd uitzien. Het afslanken van onze dijen is over het algemeen een van de grootste moeilijkheden bij het afvallen. Onze bovenbenen behoren tot de BBB ( buik-billen-benen ) probleemzones. Het vet op onze bovenbenen heeft zich in de loop van de jaren vastgezet en wil niet zo maar 1,2,3 weg. Onze dijen zijn samen met de buik de moeilijkste plekken op ons lichaam om vet kwijt te raken. Met een beetje inspanning en geduld is het echter ook voor jou mogelijk om slanke dijen te krijgen.

Methodes voor het afslanken van je dijen

Om van het vet op onze bovenbenen verlost te worden is een eerste vereiste om een goede bloeddoorstroming teweeg te brengen. Het beste resultaat om een goede bloeddoorstroming in je dijen te stimuleren bereik je door te fietsen. Dit kan je zelf doen door vaker de fiets te pakken in plaats van de auto of het openbaar vervoer. Heb je daar de mogelijkheid niet voor, dan is een fitnesscentrum ook een goede oplossing. Hoe verlies je met enkele uren training per week tot enkele centimeters dij-omvang per maand? Goede oefeningen zijn:

  • dijenPowerbike, fietsen en trillen. Onder begeleiding volg je een kuur van 2 of 3 sessies per week. Resultaat 1 tot 5 cm dij-omvang afname in 1 maand.
  • Spinnen, pittige fietstraining met gesimuleerde heuvels en afdalingen. Bij 1 a 2 maal per week na 1 maand minimaal 2 cm afname op bovenbenen.
  • Hypoxiefiets, de modernste manier van figuurcorrectie. Je fietst in een gesloten cabine gedurende 30 min. in een rustig tempo. Door de wisselende luchtdruk ( vacuümtherapie ) in de cabine wordt je bloedcirculatie sneller wat de verbranding van je vetzuren stimuleert. Ook bij deze vorm van training worden resultaten van 2cm dij-omvang afname per maand gemeten.

Afslankgels en cremes

Naast het fietsen kan het gebruik van afslankgels en cremes je bij het afslanken van je dijen je net dat steuntje in je rug geven. Afslankgels maken je huid strakker en zachter. Ze maken je dijen niet slanker in de zin dat je er vet mee verbrandt maar je vetkussentjes verdwijnen door de massage. Als aanvulling op je fietstraining zal je de resultaten na een week al goed kunnen merken. Je dijen gaan er zichtbaar beter uitzien en ook je kleding zal ruimer gaan vallen.

De Lypossagekuur

Massage en bloeddoorstroming zijn de trefwoorden van een Lypossage kuur. Bij deze kuur masseren vakbekwame handen je probleemzones en door een betere bloedcirculatie wordt het overtollig vocht en vetweefsel door het lichaam op een natuurlijke wijze afgevoerd. Deze kuur bestaat uit gemiddeld 10 behandelingen en kan zonder gevaren voor de gezondheid verlengd worden. In combinatie met cremes en gels worden goede resultaten behaald. Voor een nog beter resultaat wordt een ontslakkend dieet en per dag het drinken van 2 tot 3 lt water geadviseerd.

dijen2Peertje is beter dan een appeltje

Om het afslanken van onze dijen niet tot een obsessie te maken is het goed om te weten dat vrouwen met stevigere dijen minder kans hebben op Diabetes type 2 dan vrouwen met slanke dijen. Deens onderzoek heeft tevens uitgewezen dat mensen met dikkere bovenbenen langer leven. Vet in de dijen heeft – in tegenstelling tot vet rond de middel – een positieve uitwerking op onze gezondheid.

Besef ook dat jij jezelf in de spiegel anders ziet als dat je omgeving jou ziet. Vraag je aan elke willekeurige man hoe de ideale vrouw er uit moet ziet zullen ze allemaal een peertje tekenen. Houd voor ogen dat een gezonde binnenkant in combinatie met een verzorgde buitenkant altijd nog het mooiste is. Nog altijd niet tevreden over je uiterlijk? Stap dan nu op je fiets, neem een fles water mee en begin met het strakker maken en afslanken van je dijen! Check tevens de vele goede afslankprogramma’s die zijn ingericht voor het afslanken van je benen, billen en dijen.

Plaats een reactie