website statistics

De Buikspier Succesformule

De buikstreek is een van de plekken waar het overgewicht snel zichtbaar is. Een teveel aan lichaamsvet heeft immers de neiging om zich op te hopen op plekken als billen, benen en vooral de buik. Met het programma De Buikspier Succesformule wordt korte metten gemaakt met dit teveel aan buikvet en helpt het programma je af te slanken rondom de buikstreek. De Buikspier Succesformule is door Gijs Plijnaar opgezet, die met jarenlange ervaring als personal trainer de meest succesvolle praktijken heeft verzameld.

Hoe werkt de Buikspier Succesformule?

BuikspierSuccesDe Buikspier Succesformule pakt direct je buik en je buikstreek aan. Dit geldt zowel voor je bovenbuik, onderbuik, zijkwabbetjes en “love handles”.

Het basisprincipe van dit programma is gestoeld op de werking van het hormoon insuline. Dit is zoals we wel vaker stellen het effect van een overmaat aan slechte koolhydraten, dat immers glucose produceert en indirect dus insuline. Doordat je lichaam een overmaat heeft aan glucose en insuline gaat het dit als extra lichaamsvet opslaan voor later gebruik. En juist dit vet toont zich rondom je buik. Tijdens het programma zal dan ook een deel van het advies gaan over de juiste voeding om een overmaat van insuline te vermijden.

Een ander belangrijk aspect van de buikspier succesformule is het trainen van je buikspieren zelf. Hiertoe worden er oefeningen beschreven waarmee je ook thuis aan de slag kan. Daarnaast gaat een groot deel van het programma in op het handhaven van je hormoonhuishouding en welke vitaminen de werking van je lichaam nu juist positief beïnvloeden.

Wat krijg je bij bestelling van de Buikspier Succesformule?

Bij het volledige pakket bij bestelling krijg je naast het instructieboek over de Buikspier Succesformule ook nog andere extra’s. Het pakket bevat immers tevens het boek “Gezond Afvallen” wat ingaat op algemenere thema’s rondom afslanken en hoe je je gewicht goed kan managen. Verder krijg je het ebook 10 Groene Smoothies alsmede een ebook met Superfood recepten. Het totale pakket kun je voor een afgeprijsd bedrag krijgen van €28,-.

Buikspier Succesformule Review – Ons Oordeel

De Buikspier Succesformule maakt deel uit van een groter pakket en dat is natuurlijk wel zo prettig. Het is een heel degelijk pakket waarbij het boek over gezond afvallen van prima kwaliteit is. De informatie die wordt verstrekt is echter weinig bijzonder. De extra’s met de recepten zijn best prima om even in te zien maar hebben weinig om het lijf. Het enige wat er echt uitspringt is het boek met de uiteenzetting van de Buikspier Succesformule zelf.

De oefeningen die worden beschreven in dat boek zijn prima. Er is hierbij ook een goede verscheidenheid aan soorten beweging voor je buik wat een degelijk overzicht geeft van de mogelijkheden. Deze afwisseling zorgt er ook voor dat je je niet snel zult gaan vervelen. Tevens krijg je de keuze uit twee doelstellingen: een slanke platte buik gericht op een soepel lichaam of juist een wat hardere, gespierde buik met de welbekende “6-pack”. Beide trajecten worden goed gedocumenteerd.

Al met al is de Buikspier Succesformule niet aan te raden voor de algemene afslanktips maar wel zeker voor de goede handleiding in buikspieroefeningen. Je kunt het pakket met aanzienlijke korting bestellen voor 28 euro.

Plaats een reactie