Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Gezonde Groene Smoothies

Smoothies en sappen zijn zeer populair en worden alom geroemd om hun heilzame werking voor het gezond lichaam en gewichtsverlies. Je kunt bij smoothies nog onderscheid maken tussen zoete Gezondegroenesmoothiessmoothies (met veel fruit) en de zogenoemde “groene smoothies”, die meer groenten en kruiden bevatten. Over het algemeen wordt aangenomen (en bevestigd) dat groene smoothies beter en gezonder voor je zijn omdat ze meer gezonde mineralen en voedingsstoffen bevatten.

Inhoud van Gezonde Groene Smoothies

Ben je geïnteresseerd in groene smoothies dan is het Gezonde Groene Smoothie Receptenboek een uitstekend startpunt. Het boek bevat onder meer tips over hoe je nu het beste deze smoothies kunt bereiden. Daarbij bevat het boek natuurlijk vele handige recepten voor groene smoothies. Met behulp van deze smoothies zul je dan ook een verhoogde weerstand en meer energie krijgen, alsmede een algeheel gezonder en slanker lichaam.

Na bestelling van het boek kun je direct beginnen met de smoothies maken via de digitale versie van het boek. Je krijgt tevens het fysieke boek thuisgestuurd. Naast het basisproduct over groene smoothies zijn er ook leuke extra’s als cadeau. Zo ontvang je verder het ebook 75 Fruit smoothies, het ebook 21 Paleo recepten en de online cursus voor de Fat Burning Workout. Deze extra’s zijn bij de basisprijs ingegrepen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze gratis test en ontdek je “Afslank IQ”.

Gezonde Groene Smoothies – Review en ervaringen

Groene smoothies hebben niet alleen het voordeel dat ze enorm gezond zijn, maar dat ze ook nog eens zeer snel en makkelijk zijn klaar te maken. Gezonde Groene Smoothies speelt hier uitstekend op in. Het ebook bevat vele lekkere smoothierecepten en tips. De recepten gaan daarbij ook vergezeld met voedingswaarden, waardoor je altijd precies weet wat je binnen krijgt. Het is natuurlijk niet een volledige oplossing voor het overgewicht, maar iedere dag een lekkere groene smoothie als vervanging voor snackgedrag draagt hier zeker aan bij.

Volgers van een sapdieet zijn gewoonlijk laaiend enthousiast over deze methode. Hierbij worden vooral groene smoothies geroemd, door het hoge aandeel gezonde mineralen dat ze bevatten. Alleen maar zoete smoothies bevatten over het algemeen wel erg veel suikers. Met groene smoothies vallen ze niet alleen af, maar wordt ook het gezondere lichaam vaak genoemd. Dit boek wordt door lezers over het algemeen als zeer nuttig beschouwd. Ook hierbij geldt dat je het zelf moet doen en iedere dag zelf die smoothies moet gaan maken. Personen die dit stramien volgen melden gewichtsverlies al binnen een week, en iedere week erna langzaam maar zeker een afname van hun overgewicht.

Gezonde Groene Smoothies is online te bestellen vanaf €27,-.

Verbrand snel overtollig buikvet met simpel te maken afslank recepten

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld waarmee je lekker kunt blijven eten maar toch afslankt.

Het beste is nog dat zijn methode makkelijk vol te houden is, geen hongergevoelens geeft en werkt zonder het jojo-effect.

In zijn boek krijg je simpele en effectieve afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Klik op de link en ontdek het direct:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Over Simone Jansen

Simone Jansen is personal trainer en heeft al ruim 10 jaar ervaring in de sport- en fitnessbranche. Ze is o.a. bekend van BNR Radio en VIVA.

3 gedachten over “Gezonde Groene Smoothies”

 1. Ik ben me nu meer in deze groene smoothies aan het verdiepen en heb afgelopen dagen de kuur gevolgd. Ze passen echt ideaal bij biologisch eten. Dit is een heel goed programma en ik heb tot nu toe goede ervaringen met de groene smoothies, echt superlekker! Ik doe er ook wat kruiden uit mijn kruidentuintje in, daar kun je echt heel veel en heel lang mee varieren.

  Beantwoorden
 2. Had graag het boek besteld ” Gezonde groene smoothies” maar is dit mogelijk via een bankoverschrijving als ik het boek ontvang via de post.

  Beantwoorden
  • Goedendag, op dit moment is naar aangeven van de auteurs alleen een betaling middels iDeal of Paypal mogelijk.

   Beantwoorden

Plaats een reactie