website statistics

Het Beste Dieet Programma voor Afvallen – 2018

We hebben gemerkt dat veel bezoekers behoefte hebben aan een duidelijk overzicht wat nu het beste dieet programma op de markt is of welke programma’s je juist beter kunt vermijden. Daarom hebben we hier de 8 beste afslank programma’s op een rij gezet.

We beoordeelden de methoden, cursussen en/of boeken onder meer op de volgende punten:

Slankevrouw2feat

  • Effectiviteit – Het belangrijkste; hoe nuttig zijn de adviezen en val je er daadwerkelijk mee af?
  • Gebruiksvriendelijkheid – Heeft de methode duidelijke voorbeelden, structuur, motiveert het om aan de slag te gaan?
  • Vormgeving – Zijn de instructies goed leesbaar, is de methode begrijpelijk en is alles goed te vinden?
  • Langdurig effect van de methode – Zoals we weten is effectief kunnen afvallen het goede begin. Maar kun je met het afslankprogramma ook je streefgewicht behouden?

We hebben ons hierbij gericht op programma’s of boeken die een specifieke methode voor afslanken voorstaan. Algemenere receptenboeken nemen we dus bijvoorbeeld niet mee, hoewel vele wel een uitstekende toevoeging kunnen zijn op een methode.

Samen met ons testpanel hebben we de programma’s aan onderzoek onderworpen. Hieronder volgt onze top 8 als resultaat van dit onderzoek. Kijk ook bij de beschrijvingen, onze nummer 3 of nummer 8 zou bijvoorbeeld misschien wel veel beter bij jouw voorkeuren kunnen passen dan onze nummer 1. Klik op de titel voor meer informatie over het betreffende programma.

1. Het Simpel Slank Programma

Het Simpel Slank Programma is niet perfect maar komt wel in de buurt als je een allround afslankprogramma zoekt. Bij dit programma krijg je toegang tot veel nuttige materialen, zoals een handig instructieboek, recepten en een individueel voedingsplan. Tevens blijft het Simpel Slank plan dynamisch doordat je gebruik kan maken van het online portal en de online community. Je moet het bij het Simpel Slank Programma allemaal zelf doen. Als daarvoor de wilskracht hebt is het een zeer effectief en gebruiksvriendelijk programma dat je ook helpt voor de langere termijn.

Lees hier onze uitgebreide review of ga naar de website van het Simpel Slank Programma.

2. De KettleBell Workout

Voor de personen die vol in beweging willen gaan is er het prima KettleBell Workout programma. Door middel van oefeningen met de zogenoemde “kettlebell” wordt je gehele lichaam gestimuleerd, en daarbij vooral de plekken waar overtollig kilo’s hardnekkig zijn: billen, buik en benen. Oefeningen met de kettlebell hebben zich bewezen als uiterst effectief. De KettleBell Workout is op dit moment het beste programma voor de kettlebells met prima oefeningen en bijbehorend videomateriaal.

Lees hier onze uitgebreide review of ga naar de website van het KettleBell Workout programma.

3. Ik Eet Paleo

Het Paleo dieet heeft zich afgelopen jaren bewezen als een bijzondere afslankmethode die ook nog eens erg effectief kan zijn. Ofschoon het een prima afslankdieet is, kan het niet voor iedereen even geschikt zijn. Zo is het bij het Paleo dieet handig als je vlees en vis eet, aangezien deze ingrediënten een centrale spil zijn van vele Paleo recepten. Ben je geinteresseerd in het Paleo dieet dan is het beste programma in Nederland de Ik Eet Paleo Afslankmethode. Het boek en bijbehorende digitale middelen zijn het ultieme naslagwerk over alles wat met het Paleo dieet te maken heeft en verstrekt vele goede recepten.

Lees hier onze uitgebreide review of ga naar de website van de Ik Eet Paleo methode.

4. Koolhydraatarm in 50 Dagen

Wil je het allemaal thuis doen zonder directe begeleiding dan kom je snel bij de “zelf-hulp” programma’s uit. De kwaliteit van dit soort programma’s varieert sterk. Het programma van Koolhydraatarm in 50 Dagen behoort echter duidelijk tot de top van het veld. De materialen zijn gewoon erg goed opgezet met vele fijne adviezen om je dagelijkse voedingspatronen goed in te delen. Daarbij krijg je bij het dit programma ook direct toegang tot het speciale online afslank programma.

Lees hier onze uitgebreide review of ga naar de website van Koolhydraatarm in 50 Dagen.

5. De 7×7 Afslank Methode

De 7×7 Afslank Methode van Jasper Alblas loopt al weer wat jaren mee – en dat met succes. Dit programma is een prima allround pakket om het afslanken zo effectief mogelijk te laten verlopen. Hierbij wordt ook de nodige motivatie en plezier bij het afvallen niet vergeten. Bij de 7×7 Afslank Methode krijg je onder meer beschikking over verschillende informatieve ebooks en boeken met recepten. Daarbij heb je met dit programma toegang tot een online informatiebank waar veel goed materiaal te bekijken is.

Lees hier onze uitgebreide review of ga naar de website van de 7×7 Afslank Methode.

6. NewFigure Clinics

Ook wel bekend van haar vele “afslankwinkels” in vele Nederlandse steden heeft NewFigure een prima individueel programma voor afvallen. De nadruk bij NewFigure ligt vooral op het persoonlijke vlak. Men kijkt hoe jij als individu het beste gewicht kunt verliezen. Deze aanpak is vooral prettig als je met de zelf-hulp afslankprogramma’s niet zoveel bent opgeschoten. Het programma van NewFigure neemt je aan de hand mee en is hierdoor zeer gebruiksvriendelijk. NewFigure is vrij prijzig, maar hiervoor wordt er wel alles aan gedaan om je blijvend en gezond te laten afslanken.

Lees hier onze uitgebreide review of ga direct naar de website van NewFigure voor een gratis intake.

7. 20 Dagen Suikervrij

Dit programma stelt naast het kwijtraken van overtollige kilo’s ook het verkrijgen van een gezond lichaam centraal. Je kunt hierbij kiezen tussen verschillende methoden waarbij het basisprogramma voor de meesten geschikt zal zijn. Het programma van 20 Dagen Suikervrij valt verder op door het grote aanbod van goed materiaal, zoals video’s, stappenplan en speciale recepten. Tevens kun je altijd contact opnemen met de online voedingsdeskundigen van het programma, waardoor je motivatie en persoonlijke tips zult ontvangen.

Lees hier onze uitgebreide review of ga naar de website van het 20 Dagen Suikervrij.

8. Het Detox Dieet

Detoxen is een op dit moment een vrij populaire modeterm, maar dat is in dit geval volledig terecht. Een Detox Dieet is zeer effectief om je lichaam te reinigen van slechte voedingsstoffen en derhalve indirect ook kilo’s kwijt te raken. Het is geen methode die direct is gericht op sterk afslanken. Dit is een voordeel doordat je zonder dat je het doorhebt je gewicht naar beneden kunt brengen. Aan de andere kant maakt dit wel dat het vooral geschikt is voor personen met licht overgewicht.

Er zijn heden twee prima cursussen voor het Detox dieet, de 7-daagse Detox cursus en het programma Bioprofiel Detox.

Bekijk ook ons overzicht met de beste afslankmiddelen voor bij het afvallen.

Plaats een reactie