website statistics

Het Gymdoo Online Trainingsprogramma

Het Gymdoo trainingsprogramma is een uniek afslankprogramma waarbij er voor jou speciaal een voedings- en trainingsschema op maat wordt gemaakt. Hierbij heb je ook nog eens beschikking over je eigen personal trainer. Door deze krachtige combi-aanpak kun je op een eenvoudige en leuke manier je streefgewicht bereiken.

GymdooOver het Gymdoo trainingsprogramma

De voordelen van het afslankprogramma in het kort:

 • Een individueel voedingsprogramma, speciaal op maat
 • Een individueel trainingsprogramma, speciaal op maat
 • Altijd en overal toegankelijk
 • Toegang tot een grote database met slanke recepten
 • Toegang tot speciale trainingsvideo’s die je thuis kunt uitvoeren
 • Voortdurende motivatie en ondersteuning om je streefgewicht te bereiken
 • Een eigen personal trainer voor een zeer lage prijs!
 • Gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde afslanktheorieën en praktijken

Na aanmelding krijg je een persoonlijke intake met een van de personal trainers. Aan de hand van een vragenlijst en het gesprek wordt dan een speciaal programma voor je opgesteld. Voor het voedingsprogramma kun je tevens gebruik maken uit de honderden slanke recepten in de database. Het trainingsprogramma is te volgen met video-instructies die speciaal per oefening worden opgezet.

Aanmelden met korting

Speciaal voor bezoekers van Leuk Afvallen krijg je nu 20% korting als je via deze link bestelt. Na je bestelling krijg je direct toegang tot de Gymdoo applicatie en zul je samen met de personal trainer je afslank programma gaan opstellen. Je kunt hierbij kiezen voor een programma van 3 maanden, 6 maanden of een jaar. Betaling is eenmalig. Je kunt uiteraard ook te alle tijden het programma opzeggen wanneer je wilt.

Ons Oordeel

Het unieke aan het programma is dat het dieetplan en het trainingsprogramma volledig op je wensen en je karaktereigenschappen wordt afgestemd. Door middel van contact met de kundige online begeleiders en door het invullen van intake weten de medewerkers van Gymdoo wat jij nodig hebt om af te kunnen slanken. Vervolgens stellen de personal trainers een individueel afslankprogramma voor je samen.

Gymdoo is in feite een effectief afslankprogramma met eigen personal trainer dus. Wanneer je het trainingsprogramma 3 maanden volgt dan zul je zeker vele kilo’s kunnen verliezen en een strakker lichaam kunnen bereiken.

Een maandbedrag van minder dan €13,- is natuurlijk niet veel geld voor een eigen personal trainer en een op maat gemaakt afslankprogramma. Dit bedrag stelt Gymdoo zo laag te kunnen houden omdat zij graag iedereen met het Gymdoo programma kennis willen laten maken en prijs geen bezwaar hiervoor te laten zijn. En doordat het platform en onderling contact hoofdzakelijk online is, kunnen ze het voedings- en trainingsprogramma op maat maken zonder dat ze daarvoor een speciale ruimte moeten huren. Alle oefeningen van het Gymdoo programma kun je daarbij gewoon zelf thuis doen. En hierdoor is Gymdoo in staat om ook weer hun kosten laag te houden. Voor iedereen voordeel dus.

Je kunt je nu inschrijven voor slechts €12,50 per maand (normaal €14,95 p/m), vanwege een actie speciaal voor bezoekers van Leuk Afvallen. Dit is bij een programma van in totaal voor 3 maanden. Start met de geheel vrijblijvende intake.

1 gedachte over “Het Gymdoo Online Trainingsprogramma”

 1. Ik vond dit programma toch wel erg tegenvallen. Na aanmelding krijg je een persoonlijk advies, maar dat wordt verder niet meer aangepast. De oefeningen zijn lastig uit te voeren. Het aantal recepten viel tegen. Ik ben nu bezig met afvallen met Nederland, dat is veel beter.

  Beantwoorden

Plaats een reactie