website statistics

Het Leuk Afvallen Kookboek: 200 Exotische Recepten

Na lang ploegen, schrijven en wachten is het dan zover. Ons kookboek 200 Exotische Afslankrecepten ziet nu dan eindelijk echt het daglicht! In onze traditie van eerlijk, gezond en bovenal leuk eten hebben wij een receptenboek samengesteld dat boordevol staat met lekkere en bijzondere recepten. Het kookboek is vanaf heden te koop voor een bijzondere introductieprijs van €14,95. Dit geldt voor een beperkte periode, dus wees er snel bij!

In het kookboek hebben wij gekozen voor een “exotische” invalshoek omdat wij vinden dat de wereldkeuken zoveel bijzondere gerechten te bieden heeft die niet alleen lekker zijn, maar ook nog eens erg kunnen helpen bij het proces van gewichtsverlies. Veel culinaire tradities leggen immers de nadruk op zelf bereid, eerlijk en puur eten. De recepten in ons kookboek zijn daar een perfecte weerspiegeling van.

Wat kun je van dit kookboek verwachten?

Het kookboek is onderverdeeld naar 3 interessante culinaire regio’s van de wereldkeuken: Azië, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Binnen deze 3 delen is er een verdere onderverdeling gemaakt op land. Zo worden in het boek vele recepten beschreven uit China, Japan, Vietnam, Indonesië, India, Thailand, Korea, Brazilië, Colombia, Mexico, Cuba, Peru, Argentinië, Turkije, Marokko, Iran, Israël en Libanon. Dit zorgt ervoor dat er een grote verscheidenheid is aan lekkere recepten – en als je wilt iedere avond écht wat anders dus.

Tevens is er een onderscheid gemaakt naar recepten die makkelijke te bereiden zijn voor een doordeweekse maaltijd, en recepten die wat meer tijd kosten maar erg bijzonder zijn. Bij de keuze voor de recepten is ook rekening gehouden met diversiteit van voedingsstoffen en smaken. Dit zorgt ervoor dat je niet in dezelfde soort voeding blijft hangen, wat op den duur je dieet eentonig kan maken. Uiteraard is hierbij ook rekening gehouden met vegetariërs. Deze recepten worden speciaal aangegeven in het boek.

Waarom dit kookboek?

Wij vinden dat afvallen leuk moet zijn. En wij zijn van mening dat dit ook heel goed kan zo lang je hiervoor de juiste handvaten hebt. De kern van elk goed dieet is goede voeding. En dan bedoelen we niet schraal of “lite” eten of maaltijdvervangers, maar op de kern van het eten: natuurlijk en organisch. Terug naar de basis, terug naar gezonde voeding.

Er zijn een aantal redenen waarom we specifiek voor exotische recepten hebben gekozen. Ten eerste krijg je met deze recepten meer diversiteit binnen je dieet. Er zijn redelijk wat receptenboeken voor afvallen, maar de variëteit in receptuur is over het algemeen klein. Met exotische receptuur krijg je een veel leuker dieet door telkens wat nieuws te bieden. Met recepten die wat verder van je normale eetpatronen afliggen houd je je dieet immers spannend. Ten tweede kun je stellen dat er binnen de landen die in dit boek worden genoemd er nog een échte eetcultuur heerst. Dit combineert zich met zelf de gerechten te bereiden en met een uitgebalanceerd dieet. Tenslotte zijn de gerechten in dit receptenboek uiteraard ook nog eens erg lekker.

Hoe afvallen met dit kookboek?

Ons kookboek met exotische afslankrecepten verschilt wellicht sterk met andere kookboeken voor afvallen. De reden hiervoor komt voort uit onze grondbeginselen en houding met betrekking tot hoe je nu het best gewicht kunt verliezen. Het is wetenschappelijk bewezen dat rigide diëten niet effectief werken. En dat de beste manier om af te vallen een natuurlijk proces is. Dat wil zeggen, je verandert je stijl van eten en van leven, maar je houdt nog steeds plezier in beiden. Immers, als je plezier in iets hebt, dan houd je het veel makkelijker vol.

Je zult in dit receptenboek dan ook geen staatjes vinden met voedingswaarden of calorieën. De focus ligt vooral op leuke recepten, die lekker zijn, slank én ook nog eens supergezond. Wij leggen de focus op gezonde voeding en op genieten van wat je eet. Wij hangen geen specifieke bekende theorie aan met betrekking tot gewichtsverlies, zoals enkel “caloriearm” of “koolhydraatarm” maar focussen ons op een combinatie van deze en meer verschillende theorieën, samen met het grondbeginsel dat natuurlijk, organisch voedsel een positieve werking heeft op de gezondheid van je lichaam.

In het kort, de recepten in de boek zijn slank door:

– Relatief weinig koolhydraten
– Relatief weinig verzadigde vetten
– Gematigde hoeveelheid calorieën
– Natuurlijke ingrediënten
– Veel goede vitaminen en mineralen
– De focus op genieten

Voorbeeld Recepten

Een greep uit de recepten die je kunt verwachten in dit kookboek:[vc_row][vc_column width=”1/2″]
Gebraden Eend met Chili-Limoen Dipsaus
Noedelsalade met Oesterzwammen
Rundvlees Yakitori met Groene Thee
In Appelsap Gegaarde Makreel
Gebakken Varkensvlees met Peer en Kimchi
Verse Vietnamese Loempia’s
Mosselen in Gele Curry
Soep van Zoete Aardappel en Linzen
Chili Tofoe met Aubergine en Groene Boontjes
Balinese Lamscurry
Tandoori Garnalen met Mango-Komkommer Salsa
Frisse Linzenburgers met Komkommer
Mexicaanse Gehaktballetjes met Guacamole
Soep van Maïs en Groene Peper
Gebakken Kip met Saus van Passievruchten
Hartige Knoflook Soep
Bonenburgers met Tomatensalsa
Malse Steak met Chimichurri
[/vc_column][vc_column width=”1/2″]
Stoofpot met Varkensvlees en Zoete Aardappel
Lamsvlees Feijoada met Salsa
Stoofschotel met Zwarte Bonen, Chorizo en Mango
Gevulde Avocado’s
Cubaanse Jambalaya
Gehaktballetjes met Munt
Aubergine met Granaatappel
Gebakken Vis met Sumak
Mezze van Paprika en Aubergine
Courgette Gevuld met Lamsvlees en Pistachenootjes
Perzische Wortelsoep met Schapenkaas
Gegrilde Vis met Saffraan, Munt en Peterselie
Kabeljauw met Citroen en Groene Olijf
Spinazie met Kikkererwten en Dille
Authentieke Pompoensoep
Tajine van Kip en Venkel
Zalm met Marokkaanse Kruiden en Salade
[/vc_column][/vc_row]

En zo in totaal 200 overheerlijke recepten!

Hoe dit kookboek bestellen?

Bestellen of meer weten? Check dan deze speciale pagina. Het kookboek wordt digitaal verstuurd in alle geschikte formaten zodat het geschikt is voor elk soort computer, tablet of ereader. Zoals gesteld bieden we het nu tijdelijk aan voor een bijzonder lage prijs van €14,95. Ben er dus snel bij!

Na bestelling kun je het boek direct downloaden. Tevens hebben we een 30-daagse niet goed, geld terug garantie. Maar we hopen uiteraard dat iedereen ons boek praktisch, leuk en behulpzaam vindt. Wij zijn er in ieder geval erg trots op! Heb je eventuele vragen, feedback of opmerkingen, dan vernemen wij dat ook heel graag via onze contactpagina.

2 gedachten over “Het Leuk Afvallen Kookboek: 200 Exotische Recepten”

  1. Dit boek bevat echt lekkere en gevarieerde recepten met ingredienten die niet moeilijk zijn om te vinden. Onder andere ben ik dol op pittige Aziatische gerechten. Ik heb al enkele recepten geprobeerd, zoals Thaise en Indië curries en Indonesian rendang rundvlees, die waren echt heerlijk. Ik drink altijd wat water voor de maaltijd en dien kleine portie’s op om ervoor te zorgen dat ik niet te veel eet.

    Beantwoorden

Plaats een reactie