website statistics

Ik Eet Paleo Afslankmethode

Het Paleo dieet is nog steeds erg populair. Ook het afslankprogramma Ik Eet Paleo speelt hier handig op in. Deze methode zet zichzelf neer als een volledige handleiding om te beginnen met het paleo dieet. Hierbij wordt naast de theorie ook de praktijk niet geschuwd. Zo krijg je directe tips en recepten om aan de slag te gaan met paleo voedingsmiddelen.

Over het programma

IkeetpaleoNet zoals de meeste andere programma’s over het Paleo dieet stelt dit programma meer te zijn dan alleen voedingsvoorschriften. Volgens de samensteller van Ik Eet Paleo is het in feite meer een levenswijze dan een dieet. Hierbij worden alle bekende voordelen van het Paleo dieet genoemd, zoals snel afslanken en lekker eten.

Het Ik Eet Paleo programma poneert dat naast afvallen je ook gaat werken aan een gezonder en fitter lichaam. Voeding die je volgens het Paleo dieet eet bevatten immers veel nuttige bouwstoffen. Hieraan verwant is dat je ook meer energie zal krijgen door de levensstijl, mede door de voeding maar ook door de mate van beweging die je door het programma zal krijgen.

Inhoud van het Ik Eet Paleo pakket

In feite bestaat de hoofdmoot van Ik Eet Paleo uit een boek van meer dan 200 pagina’s. Dit boek bevat naast een volledige uiteenzetting over het paleo dieet ook zo’n 80 recepten. Je kunt het boek zowel digitaal bestellen als wel een fysiek boek thuis ontvangen, afhankelijk van je keuze. Naast dit boek krijg je na bestelling ook direct beschikking over een reeks ebook met paleo recepten. De bevatten onder meer ontbijtrecepten, lunchgerechten, toetjes en smoothies.

Ik Eet Paleo Review en Ervaringen

Het programma van Ik Eet Paleo is uitgebreid en informatief, zeker voor personen die nieuw zijn met het paleo dieet.  Je kunt met het theorieboek al direct een goede indruk krijgen wat de impact is van dit dieet op je leefwijze. Maar je gaat helemaal goed de praktijk in met de verschillende recepten, die je meteen de afslankmethode laten “voelen”. Het fysieke boek dat je krijgt opgestuurd is mooi vormgegeven.

Ook voor de gevorderden in het paleo dieet bevat Ik Eet Paleo veel aantrekkelijke punten. Maar de doelgroep van het programma lijkt vooral personen te zijn die nieuw zijn met het paleo dieet. Voor deze groep personen is de informatie en de boeken nuttig. Je kunt namelijk er meteen mee aan de slag en de recepten zijn direct voorhanden.

Het basispakket van Ik Eet Paleo is nu direct te bestellen met korting via deze speciale pagina.

Plaats een reactie