website statistics

De Simpel Slank Dieetmethode

Het Afslankboek Simpel Slank belooft je te helpen aan maar liefst 2 kilo gewichtsverlies per week. De methode die in het boek wordt beschreven baseert zich hierbij op je hormoonhuishouding. Door de juiste hormonen aan te spreken zal je dan snel veel kunnen afvallen terwijl je hongergevoel wordt geminimaliseerd. De kern van Simpel Slank is zoals de benaming reeds aangeeft dat je op een eenvoudige manier kunt afslanken.

Hoe werkt de Simpel Slank methode?

SimpelSlankSimpel Slank bestaat in feite uit 5 achtereenvolgende fases die je moet doorlopen voor succesvol gewichtsverlies. Het is een “systeem” dat is opgezet door een fitnesstrainer die graag zijn cliënten in de praktijk ook ziet afvallen. De kern van de methode is de werking van je hormonen in je lichaam, in het bijzonder het “vetverbrandingshormoon”.

In fase 1 van Simpel Slank ga je werken aan het stopzetten van het opslaan van vet. Nadat dit is gebeurd ga je hierna meteen ook door met het stimuleren van het vetverbrandingshormoon. Hierbij kom je automatisch in fase 2. Deze fase draait om het schonen van je “hongerhormoon” ghreline. Hierdoor zul je een verminderd hongergevoel hebben tijdens het afslankproces en kun je zo ook het afvallen beter volhouden.

In de stappen 3 en 4 van het Simpel Slank plan ga je werken aan kwijtraken van je lichaamsvet op die plekken waar dat normaliter lastig is. Denk aan je billen, benen en vooral je buik. Het lichaamsvet wordt het juist stimuleren van je lichaamshormonen, losgeweekt van je lichaam en afgevoerd. Tenslotte ga je in fase 5 in op het aanpassen van levensstijl en je gewoonten, zodat je na het afslanken ook niet weer aankomt.

Inhoud van het boek

Het boek bevat naast bovengenoemd stappenplan en tips ook andere nuttige zaken. Zo krijg je een uitgewerkte boodschappenlijst, waarbij je precies weet wanneer je wat moet kopen. Tevens bevat het boek een maaltijdschema en speciale aanwijzingen voor gezond en biologische voeding. Als bonus kun je ook direct vragen stellen aan de samensteller van het boek. Na bestelling krijg je meteen beschikking over alle materialen.

Ons Oordeel

De focus op hormonen als hulp bij het afslanken is zeker niet nieuw. Wat de Simpel Slank methode wel erg goed doet is het verpakken in een strak gestroomlijnd afvalplan. Hierdoor is de toch wat technische materie goed te behappen voor iedereen die met deze methode wilt afslanken.

De vraag is natuurlijk, werkt het ook? Hierover zijn de meningen wat verdeeld. Hormonen staan immers niet alleen op zichzelf, maar zijn ook een resultaat van je voeding en leefstijl. De voeding en bewegingstips die in de Simpel Slank methode naar voren komen zijn wat dat betreft vrij gelijk aan diëten die uitgaan van minder snelle koolhydraten. Maar uiteraard wil dit nog niet zeggen dat het slecht werkt, integendeel. Je kunt met de Simpel Slank methode zeker afslanken, zolang je er wel zelf bij blijft en niet alles klakkeloos navolgt.

De extra’s in het pakket zijn goed, zoals de boodschappenlijst en het maaltijdrooster zijn handig bij het afslankproces. De Simpel Slank methode is via deze website verkrijgbaar voor €37. Dit is een redelijke weergave van de geboden kwaliteit.

Plaats een reactie