website statistics

De XLS Medical Afslankpil

Het middel XLS Medical is een populaire afslankpil die stelt dat je door regulier gebruik wel tot drie keer zoveel kan afvallen dan bij een normaal afslanktraject. Het afslankmiddel bevat een speciale vezel – ook wel “vetbinder” genoemd – die zorgt voor een beter afvoer van je vetten en je darmwerking positief beïnvloedt. Daarbij zorgt XLS Medical volgens de makers voor een betere verwerking van verzadigde vetten in je voedsel waardoor je niet meer aankomt. Tevens zijn verschillende vitamines toegevoegd. De afslankpillen zijn speciaal gepatenteerd voor het mengsel vezels dat het bevat.

Hoe werkt het?

XL-S MedicalDe XLS Medical afslankpillen zijn te verkrijgen in verschillende pakketten, waarbij die van 60 tabletten of tabletten het meest gewoon zijn. De inname van de pillen hangt af van je overgewicht en hoe snel je wilt afslanken. Aangeraden wordt om tenminste 3 tabletten per dag in te nemen en maximaal 6 tabletten per dag. Je neemt de pillen dan na iedere grote maaltijd (ontbijt, middageten en avondeten) in.

De pillen werken op meerdere niveau in je lichaam. Bij de inname van voeding bindt het zich aan een kwart van de slechte vetten waardoor je dus minder nadelige voedingsstoffen binnenkrijgt en meer kunt eten voordat je aankomt. Ten tweede zorgt XL-S Medical voor een remming van je eetlust. Hierdoor zul je minder eten. Tenslotte hebben de pillen een positieve werking op je stofwisseling. Je zult daardoor minder lang overtollige voedingstoffen in je lichaam houden, zodat deze minder tijd hebben om te worden opgeslagen als overtollige kilo’s vet.

Ons Oordeel

XlS Medical heeft een stevig promotieapparaat waardoor de pillen nu overal te zien zijn. Dat wil echter nog niet zeggen dat het beter is dan andere afslankmiddelen. XLS Medical werkt in die mate dat het vezelcomplex je stofwisseling verhoogt en ook je eetlust wat afneemt. In dit opzicht is het een prima supplement. Maar het is niet zo dat deze afslankpillen je drie keer zo snel laten afslanken dan normaal, zoals ze zelf beweren. Beweeg je bijvoorbeeld iedere dag gewoon goed dan heeft dat een groter effect dan het slikken van XL-S Medical.

Wat je verder ten opzichte van XLS Medical in kan brengen is dat het vrij duur is voor wat je krijgt. Neem je de aanbevolen 6 capsules per dag in dan ben je zo door je voorraad heen. Dit komt neer op tenminste twee euro per dag, wat natuurlijk vrij veel is voor een supplement. Om op de langere termijn goed te kunnen afvallen zul je dan ook behoorlijk wat tabletten nodig hebben.

Dit gezegd hebbende hebben de afslanktabletten natuurlijk wel enig effect en kan het vooral van hulp zijn in de beginfase van je afslankproces. Je kunt XLS Medical halen bij de drogisterij of ook gemakkelijk online bestellen.

Plaats een reactie