website statistics

Snel en Blijvend Afvallen in 2 Weken

Snel en blijvend afvallen zonder jojo effect onmogelijk? Het kan wel degelijk door je eet- en levensgewoonten aan te passen. Met een aangepaste, gezonde, evenwichtige en gevarieerde voeding en extra lichaamsbeweging, is snel en blijvend afvallen in amper 2 weken prima mogelijk. Maar hoe doe je dat dan precies?

Snel en blijvend vermageren in 2 weken doe je in de eerste plaats door snel extra vet te verbranden en een aantal zaken direct om te zetten.

Gezonde voeding

Ons moderne eetpatroon is arm aan gezonde voedingsstoffen maar rijk aan koolhydraten of suikers. Je vindt deze koolhydraten en suikers in de meeste voedingsproducten, maar in de eerste plaats in verpakte producten en producten zoals deegwaren, rijst, en aardappelen. Onze voorouders aten vooral groenten, vlees, vis en noten. Vermijd zoveel de fabrieksmatige voedingsmiddelen en ga voor natuurlijke voeding.

Vet verbranden

Als gevolg van de vele graanproducten en suikers in onze voeding, slagen we er niet meer in om ons lichaamsvet te verbranden, met overgewicht, zwaarlijvigheid en obesitas tot gevolg.

Gezond vet doet je gemakkelijker afvallen

Een eetpatroon met veel koolhydraten, granen en suikers is dus eigenlijk niets voor ons. Ons lichaam geeft de voorkeur aan groenten en fruit, aan noten, zaden, en pitten. En toch eten we massaal koolhydraatrijke voeding, zoals aardappelen, rijst, cruesli en pasta. Vooral suikers en granen zorgen voor overgewicht. Onverzadigde, gezonde vetten helpen je daarentegen snel afvallen.

Wil jij ook blijvend afvallen? Met dit plan zal je op een aangename manier snel afvallen, zelfs in 2 weken:

Biologisch3Suiker en verzadigde vetten: Eet zo weinig mogelijk geraffineerde, witte suikers en vetten. Eet voortaan suikervrij, je zal al er vlug de voordelen van ondervinden. Verzadigde vetten vind je vooral in snoep, koekjes, gebak en in alle kant en klare gerechten en bewerkte voeding.

Onverzadigde, gezonde vetten: Granen en graanproducten zijn andere oorzaken van overgewicht. Vervang ze door gezonde, en dus onverzadigde vetten.
Deze vetten vind je vooral in alle vette vissoorten zoals in paling, zalm, forel, makreel, sardienen, haring en ansjovis.

Eet meer bio: Eet zoveel mogelijk biologische groenten, fruit, en vlees. Kies uitsluitend eieren afkomstig van scharrelkippen.

Eet meer noten: Alle soorten noten helpen je om koolhydraten te vervangen, zonder een tekort aan gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen te veroorzaken.

Pitten en zaden: Eet dagelijks een handjevol gezonde pitten en zaden zoals lijn- en sesamzaad, pompoen- en zonnebloempitten.

Kies voor gezonde oliën: Zoals kokosolie, olijfolie en krillolie.

Groene groenten: Eet meer groene groenten.

Drink voldoende water: Drink meer water in plaats van calorierijke en ongezonde frisdranken en alcoholische dranken. Water zuivert je lichaam van alle afvalstoffen.

Eet meer rauwe voeding: Gebruik zoveel mogelijk verse voeding en eet meer rauwe groenten. Op die manier geniet je maximaal van hun vele gezonde voedingsstoffen.

Zuiver regelmatig je lichaam: Verlos je lichaam regelmatig van de vele afvalstoffen als gevolg van de vele lichaamsprocessen. Dit proces wordt ook wel detoxen genoemd.

Kies voor gezonde tussendoortjes: Beperk zoveel mogelijk suiker- en calorierijke tussendoortjes zoals chips, snoep, en gebak. Vervang deze dikmakers door gezonde tussendoortjes zoals verse groenten en fruit.

Zorg voor voldoende vitaminen en mineralen: Maak dat je steeds voldoende gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, voedingsvezels en anti-oxidanten binnen krijgt. Deze vind je vooral in verse groenten, fruit, noten, zaden en in pitten.

NB. Uiteraard kan een goed, strak programma helpen je op de juiste wijze snel af te slanken. Bekijk hiervoor ook ons overzicht met de beste afslankprogramma’s.

Plaats een reactie